2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Ataru Taiko Sakura koncert

2023. április 15. szombat, 12:33 - április 16., 00:00

Taru Taiko
2023. április 15., szombat - 19:00
 
Japán dobszínház
Ataru Taiko Sakura koncert
Időpont: 2023. április 15. (szombat), 19:00

Helyszín: Art Mozi

A több ezer éves keleti kultúra és japán dobművészet megelevenedésének lehetnek tanúi az előadás nézői, befogadói. A koncerten elhangzó művek betekintést engednek a szigetország lenyűgöző világába és a színpadi produkció egyfajta történelmi, kulturális keresztmetszetet ad vagy épp utazásra csábít. Olykor feszültséget kelt, míg másutt teljesen ellazít és megnyugtat, esetenként történetet mesél el vagy épp mosolyt csal az emberek arcára és bár különálló részekre, művekre tagolható az előadás, végül mégis egységes képet alkot, összeáll egy egésszé, épp úgy, mint egy emberi élet, annak örömeivel és viszontagságaival együtt. A folyamatosan változó színpadkép is ezt erősíti, mintha más és más helyszíneken kalandozna a társulat és néző egyaránt. A látvány pedig önmagáért beszél… a hangszerek, a fellépők ruházata és a részletesen kidolgozott koreográfia lebilincselő élményt nyújt. Ebből a sokszínűségből születik meg az a lelki feltöltődés, melyről időről-időre beszámolnak az ATARU TAIKO ütőegyüttes koncertjeinek látogatói.

Belépő: 3.500 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető. A jegyek a pénztári jegyvásárlásnál SZÉP kártyával is fizethetők.

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK jegypénztárában, illetve a fenti zöld gombra kattintva a www.kereszturyvmk.hu oldalon válthatók.

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK