2020.09.27., vasárnap - AdalbertZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Austria - Hungary Rückspiel

2020. február 15. szombat, 14:40 - február 16., 00:00
Címkék:

(dresscode) 15.02.2020
Nyilvános · Easy Base Airsoft szervezésében
 

2020. február 15., szombat, 8:00–16:00
 
Easy Base Airsoft Regisztráció a magyar legényeknek: (illetve információ):

https://airsoft.dxb.hu/forms.php?form=2&y=2020&m=02&d=15&event=24644

15.02.2020

HU

Ismét osztrák magyar játék. minden rutinszerűen megy. MASZ2015 szabályokat vegyétek alapul. Bármi kérdés van PM be jelezzetek nyugodtan!!!
Felszerelésbérlés van!!!

Szervező: Easy Base Airsoft (Colic)
Elérhetőség:easybaseairsoft@gmail.com és 36305171212
Dátum: 2020.02.15
Helyszín: Molnaszecsőd Arany Utca
Minimum: 30Fő
Belépő: 2500 Ft (felszeretés bérlés +3500 ft )
Kapu nyitás: 07.45
Kezdés: (eligazítás 09:00
Kapu zárás: 17:00
Szabályrendszer: MASZ 2015 + pálya szabályok + jármű szabályok
Kötelező: Szemvédelem, találatjelző, rajonként egy jó minőségű rádió
Ajánlott: Arcvédelem, elegendő víz, pótakkumulátor
A játéknapon hazaküldésre kerülnek azok a játékosok akik:
-Nem képesek betartani a fent említett, a MASZ2015-öt, valamint az eligazításon elhangzottakat és leírtakat.
-Akik hangos káromkodásukkal, viselkedésükkel zavarják a játékot és másokat.
-Akik veszekedést szítanak és állandóan panaszkodnak rá társai.
-Akik többszöri alkalommal is láthatóan, direkt csal, nem vallja be a találatokat.
-Akik kárt tesznek a környezetükben direkt, épület, fa állat.
-Akik bármilyen alkohol vagy tudatmódosító anyagokat, sámánfőzeteket használnak.
A játékra, tiszta, kipihent, fizikailag terhelhető állapotban jelenj meg!!!
ki nem töltötte be a 16. életévét kérem ne regisztráljon, ne jelenjen meg!
A játék rossz időben is meg lesz tartva!

DRESSCODE
Hungary : komplett katonai terepmintás öltözet. nem kíni, nato által szbványosított. mtp, marpat, acu, woodland stb. siasak, booney ajánlott.

Osztrákok
PMC

Eligazítás! 
1. szemüveg viselése hazamenetelig kötelező. akire folyamatosan rá kell szólni emiatt hazaküldésre kerül. Arc védelem mindenkinek a saját felelőssége. A szervezőnél van pótmaszk ha kell!!! 
2. Pyrotechnika, füst vagy bármi ami gyulladással jár TILTVA van jelenleg. 
3. Baleset esetén a 8-as csatornán a szervezőnek szólni azonnal. A sérültet ellátni, és a játék megáll!!!! Mindenki marad a helyén ameddig a szervező újra nem indítja, vagy a kár le is állíthatja! 
4. A pályán szemetelni tilos. Ha meglátom hogy valaki eldob valamit hazamegy. 
5. A térképen jelölt Parkolóba és OFF ZONA-ba fesztelenített fegyverrel tartózkodhatsz! Az off zónába sárga kendővel gyere be, majd bent leveheted!!!! 
6. Kronózáshoz saját BB használatával belőtt HOP-al jelenj meg. JOULE értéket fogok nézni. Kronózásnál 2 lövést a kronómester kérésére adj le, ezzel ellenőrizve a lőtképet. Majd a kronomester jelzésére adj le lövést. Krono után tár kivez fesztelenít!!! 
7. A játék ideje alatt igyekezzetek max egyszer beiktatni egy szünetet. Egészséges ember bírjon ki 4-5 órát nagyobb piknik nélkül. 
8. Épületekbe szigorúan csak 1-es lövés adható le AEG kategóriába, kifelé is és befelé is. Amennyiben a célpont kb 20 méter, 20 lépés távolságra vagy annál távolabb helyezkedik el akkor adható le sorozat. DMR és SNIPER 20 méter alatt nem lőhet. Ekkor jön a másodlagos fegyver ami DMR és SNIPER kategóriában kötelező. 
9. THUNDER vagy bármilyen bb szoró gránátok, gránát imitációk 5 méteren belül halált okoznak. Amennyiben szobában vagy ott egy teljes szoba. nagy helyiségbe ahol 5 méternél nagyobb táv rendelkezésre áll illetve fedezék úgy nem hatásos a robbanás. FIGYELEM. üres co patronokat és héjakat, köveket nem dobálunk senki ijesztgetése céljából. 
10. A pálya tárgyait, gumi asztal ajtó ablak NEM MOZDÍTHATJÁTOK játék technikai célból. Amennyiben balesetveszélyes úgy a szervezőnek szólva lehet. 
11. Pajzs gyanánt semmisem használható. Se parabola se döglött őz stb. Kis réseken ahol a fejed és a fegyód nem fér át nem lőhetsz 
12. Szigorúan TILOS MÁST FELSZÓLÍTANI A TALÁLAT MEGADÁSÁRA. Szigorúan tilos FELTENNI EZT A KÉRDÉST: ,,NEM VOLTÁL MEG????” ha ezt meghallom és tudtomra jut ki az, bármilyen jó haver barát sógor tesó megy haza. 
13. MI MINŐSŰL TALÁLATNAK??? AZ HA MEGADJÁK A TALÁLATOT. 
14. Sárga/Zöld/piros találatjelző használata kötelező. Nem a mellkasodra, nem a hasadra a FEJEDRE jól kivehetően. Akin nincs sárga potenciális célpont. A kézfeltartás nem egyenlő a sárga találatjelzővel. Elveszet???? Ne csináld. kérj vagy hozz magaddal 3-4 pótot. 
15. A pályán mind a 2 oldalon lesz 1-1 segítő aki a SAJÁT csapatát vizsgálja. Amennyiben olyat lát ami biztos és bizonyítható szólni fog. Ez után nekem mint szervezőnek nem lesz beleszólásom. automatikusan megy haza. A cél nem a szőrszálhasogatás, hanem a remek jó hangulatú játék. Nem fogom véresre sírni a párnám ha 2 ember kikell zavarnom hogy másik 50 ember jól érezze magát. 
16. Bármilyen jellegű káromkodás és csúnyabeszéd más személyére azonnali búcsút jelent. Nem focimeccse vagyunk hanem egy katonai militáns szabadidős programon. 
17. medikelés 
a. Mindenki medikelhet mindenkit. 2* van rá lehetőség. A medikelést mindenki magának jelezze pl fásival, vagy hajgumival. A 3. kilövésnél/fő, rajszintű visszaállást kell alkalmazni. 
b. Medikelési idő 60 másodperc. Ha nem megy akkor számolja hangosan. Eközben nem beszél a hullajelölt. Amennyiben szükséges tüzet nyitni a mediknek úgy újbol kell majd számolnia. halottat csak guggolva, vagy állva lehet medikelni. szupermenpózba fekve nem. 
c. 5 perc a kivérzési idő. 5 perc alatt kérlek ne menny ki, ne mászkálj. várd meg. TAKTIKAI VISSZALLÓ NINCS. 
d. Késelés: ha halott vagy sárgával a fejeden medikre várva és lekéselnek akkor rajszintű visszaállás. 
e. Dobatás: dobatás=azzal mint ha kilőttek volna. Sárga fel, medikre vársz. Ha késelve dobatnak úgy sajnos EGYEDÜLI VISSZAÁLLÓ. 

18. Parancsok és játékmentet: a szervező kiossz a rajokat név szerint. Amennyiben nincs oldal pk úgy az offzonaban a szervező 2 bázist alkot ahol a feladatok adja ki. Mindenki szíveskedjen az elmondott feladatot végrehajtani. 
19. Rádiót és kötszert hozzatok magatokkal. 
20. Angol wc férfi és női a kantinban. 
Ha valamit kihagytam kérdezzetek. A szervezőhöz bizalommal forduljatok bármilyen probléma van! 

Figyelem ez osztrák magyar játék. A tapasztalatokból ítélve előfordulhat játékstílus, modor udvariasságbeli különbség. Igyekezzetek higgadtan példamutatóan kezelni és állni a sarat. 

PARKOLÁS 
Igyekezzetek a parkoló délkele

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK