2021.10.25., hétfő - Blanka, BiankaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Bagdi Bella koncert Zalaegerszegen

2018. szeptember 28. péntek, 10:41 - szeptember 29., 00:00

Nyilvános · VMK Caffe és Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg szervezésében
 

VMK Caffe
Landorhegyi út 21., Zalaegerszeg, 8900
 
Jegyek
bagdibella.hu

SZEPTEMBER 28. péntek 18.00

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekesnő, aki dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra. Többszörös platinalemezes énekesnő, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke. Bella küldetése, hogy saját tapasztalatait és tudását megosztva másokkal, megkönnyítse az emberek lelki életét.

A koncertet követően közönségtalálkozóra kerül sor, ahol lehetőség lesz a művésznő könyveinek és cd-inek megvásárlására, illetve dedikálására.

Belépő:
Elővételben: 2.900 Ft
Helyszínen: 3.500 Ft

Helyszín: VMK Caffé (Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.)

Jegyek foglalhatók online a http://bagdibella.hu/esemenyek/ felületen. 


"Élj az életfeladatoddal összhangban lévő életet, mely tele van szeretettel, örömmel, békével, mely áldott a múlt sebeinek gyógyulásától!

Tarts velem április 12-én, 18.00 órakor kezdődő életépítő előadásomon és Lépj tovább életépítő koncertemen Zalaegerszegen. 
Szeretettel várlak. :)

Ezen az estén olyan gondolatokat és eszközöket kapsz amelyek segítenek, hogy elengedd a régit, készen állj a legjobbra és képes legyél elindulni az úton.

Bagdi Bella vagyok, olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésítem meg, amelyek az életemre is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában adok tovább az embereknek. Folyamatosan telt ház előtt koncertezem, dalaim egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással. Motivációs és önfejlesztő koncertjeimen arra törekszem, hogy a zene erejét felhasználva tanuljunk magunkról és a világról, továbbá olyan zenés gyakorlatokat alkalmazzunk, amelyek által lehetőségünk van fejlődni, változni. Ha kell, sziporkázóan vidám, könnyed humorral fűszerezve, ha kell, meditatívan lágy, befelé fókuszálva a figyelmünket.

Díjak:
Bagdi Bella: Egy jó szó, 2011 – Aranylemez
Bagdi Bella: Előttem legyen mindig út, 2016 – Platinalemez

Énekesnőként, személyiségfejlesztő trénerként, előadóként, és íróként dalaimmal, írásaimmal, motivációs koncertjeimmel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzöm az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.
A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnökeként, a Boldogság Intézet vezetőjeként elindítottam az oktatási-nevelési intézményekben a Boldogságórákat.
Több mint 7 éve segítek az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.
Szeretettel várlak, tölts velem és zenekarommal egy csodás estét!"

https://www.facebook.com/events/409324429522424/

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK