2018.06.22., péntek - PaulinaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Belső gyermek önismereti tréning Nagykanizsán

2016. szeptember 10. szombat, 11:26 - szeptember 11., 00:00

Tervezett kezdés:szeptember 10.Már lehet jelentkezni,a létszám korlátozott,max.14 fő.Tudtad,hogy mindannyiunk lelke mélyén ott lapul egy apró gyermek?Ez az apró gyermek a te saját gyermeki éned,aki csak arra vágyik,hogy figyelj rá,hogy szeresd őt és,hogy fontos legyen neked!


Ez a gyermek adja nekünk a játékosságot,kacagást,ráérzéseket, intuíciót ,kreativitást.
De mi történik,amikor ez a gyermek megsérült valamikor régen?Honnan tudhatjuk,hogy a bennünk élő kisgyermek megsebesült?Itt ne valódi,testi sérülésekre gondolj! Az begyógyul! Magától!Most a lelki sérülésekre gondolok. Ezek a sérülések nehezebben gyógyulnak be,sokszor külső segítség szükséges hozzá.


Először is fel kell ismerni,hogy megsérültél gyermekként. Azután bátorságot kell gyűjtened,hogy azt mondd: meg akarom oldani!Bátorságra van szükséged,hiszen vissza kell menni ahhoz az eseményhez,amit már eltemettél magadban jó mélyre!Újra kell élni,mert csak így lehet megszabadulni a múlt nyomasztó terhétől!


Rengeteg problémát okoz a felnőtt életedben amikor a benned élő belső gyermek valamikor megsérült:
- másoktól való függés, függőség,
- támadó viselkedés,mások hibáztatása
- túlellenőrzés,bizalmatlanság,félelem
- kötődési,párkapcsolati problémák,önbüntetés
- üresség érzés,magányosság


Önmagunk megismerése kaland,amely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezethet!A tanfolyam során végigvesszük a gyermekkor fejlődési szakaszait. Eközben mindenki rájön hol sérült meg belső gyermeke,mi hiányzott neki leginkább. Majd megindító gyakorlatokon keresztül biztonságos,támogató közegben megtanuljuk hogyan válhatunk saját belső gyermekünk olyan szülőjévé,amire mindig is vágyott.

Ha ezt megtanuljuk többé nem úgy akarjuk a múltat teljessé tenni,hogy másokat állítunk be szüleink szerepkörébe. Mihelyt megsebzett belső gyermekünk meggyógyul,felszínre kerül a bennünk élő csodagyerek,ily módon személyes kapcsolatba kerülhetünk valódi,egyedi lényünkkel!

Ez minden gyógyulások legmélyebbike!
Ha szeretnél többet megtudni a tanfolyamról kérdezz bátran!
Németh Ariella - önismereti tanácsadó,csoporttréner 30/60-40-632

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK