2020.12.04., péntek - Borbála, BarbaraZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Bereczki Zoltán koncert

2017. szeptember 09. szombat, 14:52 - szeptember 10., 00:00

a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztiválon
 
2017. szeptember 9., 20:00–22:00
 
A középiskola ideje alatt Toldi Mária ismerte fel tehetségét, s az első meghallgatás után fel is vette tanítványai közé. A Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán végzett, majd megjelentette az első szólólemezét.

Zenei producerként elkészítette az Operett Angyalai formáció hangszerelését és az Operettszínház Mozart! és a Rómeó és Júlia című produkció CD-jét. Színészi munkájáért Súgó Csiga díjat és eMeRTon díjat kapott.


Rendszeresen fellépett a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált című műsorában, A Nagy Duett első szériájában pedig versenyzőként vett részt, ahol Peller Mariann partnere és mentora volt.

 A Megasztár 6-ban zsűritagként tevékenykedett. A Budapesti Operettszínház tagjaként hatalmas sikereket aratott, 2013-tól pedig a Centrál Színház Illatszertár című műsorában szerepel töretlen sikerrel. Emerton - díjas és Súgó Csiga díjas művész.

Bereczki Zoltán szeptember 9-én a 14. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztiválon ingyenes koncertet ad, amire minden zeneszerető érdeklődőnek érdemes kilátogatni, hiszen egy fantasztikus buli ígérkezik az Erzsébet téren!

Várjuk szeretettel!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK