2023.09.21., csütörtök - Máté, MirellaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Csillagüzenetek az új élet megteremtéséhez

2021. szeptember 27. hétfő, 06:33 - szeptember 28., 00:00

Csillagüzenetek az új élet megteremtéséhez

2021. szeptember 27., hétfő - 18:00 szeptember 27.19:30

AMK, Apáczai, asztrológus, asztrozófia, csillagász, csillagászat, előadás, esemény, ezoterika, Keresztury Dezső VMK, Klujber Katalin , Program, programok, rendezvény, rendezvények, Zala, Zalaegerszeg
Klujber Katalin ezoterikus tanító asztrozófiai előadása
Klujber Katalin ezoterikus tanító Csillagüzenetek az új élet megteremtéséhez c. asztrozófiai előadása, mely a teremtő-alkotó-támogatóerő hatékony kifejezéséhez és a közösségi összetartóerő növeléséhez nyújt segítséget, ahogy 2021 őszétől 2022 tavaszáig a csillagok üzeneteivel ismertet meg. Inspirál az élettervek megismerésére, képességek és projektek kiteljesítésére, célorientáltság megőrzésére, ahogy a tudatosság növelésével segít megtartani a pozitív jövőképeken a figyelmet.

Időpont: 2021. szeptember 27. 18.00
Helyszín: Apáczai Művelődési Központ
Belépődíj: 1200 Ft/fő

2021. szeptember 27-én 18 órakor az Apáczai Csere János Művelődési Központban Zalaegerszegen hallgatható meg, mely a csillagok üzeneteit 2021 őszétől 2022 tavaszáig feltárva a teremtő-alkotó-támogatóerő hatékony kifejezéséhez és a közösségi összetartóerő növeléséhez nyújt segítséget. Támogatást ad az eredeti élettervek megismeréséhez, képességek aktiválásához, hit növeléséhez, így ösztönöz a projektek kiteljesítésére, célorientáltság megőrzésére, ahogy az előrejelzés megfelelő nyugalmat, higgadt magabiztosságot nyújt a célok eléréséhez, így a belső egyensúly megteremtésével a tudatosságot, hatékonyságot és a produktivitást növeli meg.

Feltárja a kapcsolatok frissítésére, szeretenyelvek helyes megélésére mutatkozó lehetőségeket, mely során inspirál a megbocsájtásra, megengedő szeretet és hála megélésére, segítségnyújtás ideális éltetésére, mellyel a közösségi összetartóerőt növeli meg.

Rámutat az időszakban elérhető magas minőségekre, kiemelkedő eredményekre, melyhez a bolygók üzeneteit, égi helyzetét, az égitestek haladása során érintett csillagképek és fényszögek elsődleges hatásait hétköznapi nyelven tárja fel, a fontos ciklusokat mutatja be, így segít megtartani a pozitív jövőképeken és a kiteljesedő célokon a figyelmet.

Áldással és Szeretettel vár Minden Kedves Résztvevőt az előrejelzésre a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola tanítója, Klujber Katalin.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK