2020.07.08., szerda - EllákZalaegerszeg időjárása

Programajánló

DJ Ramses Hoppa

2019. szeptember 20. péntek, 11:02 - szeptember 22., 00:00

2 dátum · Szept. 20.–Szept. 21.
SZEPT. 20 P 22:00
SZEPT. 21 Szo 22:00
 
Bor.Zene.Zala
Zalaszabar, 8743


MINDKÉT ESTE DJ RAMSES HOPPA A LEMEZJÁTSZÓKNÁL BOR.ZENE.ZALÁN
A holland DJ Ramses Hoppa már több mint 20 éve zenél. A '80-as évek végén Reaggie DJ-ként kezdte Amszterdamban, majd a '90-es években Goa Trance-t játszott. Egész Európát beutazta, így nagyobb bulikat csinált Hollandiában, Németországban, Portugáliában, Magyarországon, Szerbiában és Macedóniában. 2000-ben visszaköltözött szülővárosába,

Amszterdamba, ahol olyan partikon játszott és olyan partikat szervezett mint a Silo, Trance Buddha, Mazzo, stb. Kelet-európai utazásai során rengeteg helyi zenét gyűjtött össze, amelyeket akkor esküvőkön, privát születésnapi bulikon játszott.

Mivel ezek a partik mindig vadakká váltak, úgy döntött, ebben a stílusban fog játszani klubokban is, így létrehozta az ún. Balkan Beat stílust. Hoppa!Collective, Hoppa!Selector és Ramses Hoppa néven Hollandia majdnem minden színpdán és klubjában megfordult, valamint Berlinben, Budapesten, Antwerpenben, Brüsszelben, Bécsben, Belfastban, Szkopjéban és Prágában rendszeresen fellép. Az elmúlt években többek között a Sziget Fesztiválon is fellépett.

The Schorcher név alatt Techno/Trance/Breaks műfajban is zenél. Saját zenéket is szerez, valamint az Electro Swing Club Amsterdam házigazdája és a Circus Hoppa egyik alapítója. 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK