2023.02.03., péntek - BalázsZalaegerszeg időjárása

Programajánló

ÉBREDEZŐ(K) - Önellátó családi gazdaság-ok

2022. január 24. hétfő, 14:54 - január 25., 00:00

2022. JANUÁR 24., HÉTFŐ, 18:00
ÉBREDEZŐ(K) - Önellátó családi gazdaság-ok

Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg
Jegyek
jegy.kereszturyvmk.hu
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Önellátó családi gazdaság-ok Anasztázia tanításai alapján

Előadó: Kátai P. Sella
Kátai P. Sella 14 éve követi nyomon az Anasztázia tanításain (Oroszországból származó, a Zengő Cédrusok könyvsorozat kötetei alapján) alapuló mozgalom hazai megnyilvánulásait, az egyhektáros családi gazdaságok létrejöttét. Ezek a gazdaságok világszerte alakulnak, lelkes emberi kezek és nyitott szívek által. Céljuk az élet megújítása, a hibás múltbeli minták kiküszöbölése, az édenkertekben élő ember képének megerősítése.
Hogy ki hogy boldogul ebben a felemelő "vállalkozásban", az az előadásból kiderül.
Belépő: 1000 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető
Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online itt: https://jegy.kereszturyvmk.hu/?jegyfoglalas&id=7786
A program a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.
nasztázia egy ősrégi civilizáció leszármazottja, mely időtlen időktől fogva egészen napjainkig a szibériai tajgában, a civilizációtól elszigetelődve él. Korok, uralkodók, rendszerek jöttek-mentek és váltották egymást, ám e nép mind a mai napig megóvta ősrégi életvitelét. Teljes harmóniában él a természettel, a benne élő növényekkel és állatokkal, a világegyetemmel, ismeri és tudatosan alkalmazza annak kisugárzásait és törvényeit. Ám olykor-olykor akadtak közöttük olyanok, akik az ő szemszögükből nézve külvilággal – vagyis velünk – tudatosan építettek ki kapcsolatot. A céljuk az volt, hogy mérhetetlen bölcsességükből átadjanak olyan általános, az emberek által gyakran csupán elfeledett, elhagyott eszméket, melyek segíthetnek nekünk kijutni abból az ingoványos útvesztőből, amelybe a Természet és a Világegyetem Törvényeinek semmibevétele miatt jutottunk.

„Havi rendszerességű programsorozat útkeresőknek a lehetőségek tárházából."
Az Ébredező(k) programsorozat tapasztalt zalai előadók segítségével ad útmutatást mindazoknak, akik testi – lelki – vagy akár szellemi síkon fejlődni vágynak, esetleges problémáikra megoldást keresnek. Minden előadás alkalmával újabb és újabb lehetőséget mutatunk be, mintegy kulcsokat adva ezzel az érdeklődők kezébe életük teljesebbé, harmonikusabbá tételéhez.
Facebook csoport: Zalai Ébredező(k)

Előzetes:
2022. február 7. hétfő 18.00
Februári téma: Integrált Energia Technika®️ (IET ®️)
Előadó: Jandovics Nikoletta Integrált E

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK