2024.05.19., vasárnap - Ivó, MilánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Egervári Várkastély

2017. április 09. vasárnap, 14:23 - május 28., 00:00

2017.április, 23 /
Országos Kettesfogathajtó verseny - Egervár

2017.május, 26 /
Alma koncert - Egervári Várkastély

Belépős rendezvény!

2017.május, 27 /
Egervári GyermekfesztiVár

INGYENES rendezvény az országos gyermeknap alkalmából!

2017.május, 27 /
Szandi koncert - Egervári Várkastély

Egervári GyermekfesztiVár keretein belül kerül megrendezésre
Szandi gyermekműsora!
A rendezvény INGYENES mindenki számára!
Csillagok Háborúja - Jubileumi FesztiVár

SZÍNPADI MŰSOROK:
Vetítések a Star Wars - sorozat 40 évének érdekességeiből. Interjúk, Making of- filmek, videó-montázsok. A vetítésre szánt anyagok mind feliratosan vagy narrációval kerülnek bemutatásra, és ezek közül - a klubon kívül- egyik sem kerül magyar publikálásra.
A vetítésekkel kombinálva olyan speciális előadásokat tudunk tartani, melyek az átlagos néző számára a Star Wars-galaxis kevésbé ismert régióit mutatja be. A művészet, a zene vagy háttéripar produktumait ugyan sokan látják nap, mint nap, de viszonylag keveset tudnak arról, hogyan is születtek/ születnek ezek az alkotások, kiadványok.
Ezen kívül többféle színpadi kvízjátékkal is készülünk, melyek között nehezek és könnyűek egyaránt megtalálhatóak. A lényeg hogy a játékosoknak szórakoztató formában kell majd válaszolni a kérdésekre, és ebből a közönség is sok érdekes dolgot megtudhat a Star Wars-ról.

MEGHÍVOTT VENDÉGEK:
A Star Wars találkozók egyik jelentős attrakciója mindig a meghívott vendég jelenléte. Anakin Skywalker magyar hangja, Moser Károly személyében szerencsére klubunk tagjainak sorában is található olyan szinkronos szereplő, aki rendelkezik saját, autentikus Anakin jelmezzel, és beszélgetésen kívül szívesen részt vesz fotózkodásban és játékban is.

KIÁLLÍTÁS, MINI-TÁRLAT:
A Star Wars gyűjtemények mindig sok ritkaságot tartalmaznak. Ezek közül a rendezvényeinken időről időre be szoktunk mutatni jó párat. Olyan sorozatokról – pl. könyvek, játékok, képregények, albumok, kártyasorozatok, stb.- van szó, melyek nem csak itthon, hanem külföldön is megállják helyüket, és még az amerikai rajóngók is irigykednek egyes darabjaikért. (E sorozat zárt vitrinekben, posztereket pedig előre kasírozott formában, falra tudjuk kiállítani.)

GYEREKPROGRAMOK:
A legfiatalabb rajongók számára, olyan összeállítással tudunk előrukkolni, mely az egész rendezvényre lekötheti őket. A jól bevált Star Wars-os színezés, rajzverseny, arcfestés, origami mellett interaktív játékokkal is meg tudjuk lepni a kicsiket, amiket vagy egyedül, vagy családi segítségével oldhatnak meg. a Gyors sikerélményt biztosító játékok a Star Wars Saga szereplőit, helyszíneit, járműveit is felvonultatják.

JEDI TRÉNING - ROHAMOSZTAGOS KIKÉPZÉS:
A Star Wars – galaxis ismert figuráival mindig érdekes együtt mókázni, de még érdekesebb együtt részt venni olyan játékokban, amikor jelmezes klubtagok segítségével válhatnak maguk is szereplővé. A kisebb szóló fénykard oktatás vagy a rohamosztagos kiképzés játékos keretek között mutatja be azt, milyen lenne, ha a jedik és a birodalmi katonák galaxisa elérhető közelségbe kerülne.

FOTÓZKODÁS JELMEZESEKKEL:
Egy speciális fotóháttér előtt lehet örök emléket szerezni a jelmezesek társaságában erről a napról

 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK