2024.05.18., szombat - Erik, AlexandraZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Gasztro Talk Show // Lázár Chef

2022. május 05. csütörtök, 12:14 - május 06., 00:00

Gasztro Talk Show // Lázár Chef


A Gasztro Show keretein belül, ahogy már megszokhattuk jól ismert séfekkel, szakácsokkal és gasztrobloggerekkel találkozhatnak az érdeklődők, hogy a közönséggel karöltve gourmet-utazásra induljanak. Az est során konkrét receptekkel, sütési-főzési tanácsokkal, praktikákkal ismerkedhet meg a közönség.
Tavaszi alkalmunk vendége Kovács Lázár, azaz Lázár Chef gasztronómiai tanácsadó, food-stylist, műsorvezető, akinek szakmai munkásságát a Chaine des Rotisseurs, a világ legjelentősebb gasztronómiai szervezete is elismeri.

Az est során a húsok sütésével kapcsolatos praktikáit, könnyen elsajátítható módszereit mutatja be Lázár Chef. A közönség bepillantást nyerhet fűszerezési módszereibe, a húsok szakszerű előkészítésébe, és meg sok minden másba, sőt, a húsok sütésével kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik a jelenlévők.

A rendezvényt követően lehetőséget biztosítunk közös fotózásra az est házigazdájával, illetve megvásárolható lesz a Nagy Chili Challenge műsorból elhíresült sütőtökös-szarvasgombás-tökmagos chili szósz.

Műsorvezető: Csuka Jennifer Inez

Belépő: 2900 Ft, Egerszeg Kártyával 2320 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld gombra kattintva
 
Helyszín:
Keresztury Dezső VMK
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
Nyitvatartás:
18 órától

Belépő:
2900 Ft, Egerszeg Kártyával 2320 Ft

Telefon:
+3692 314 120
Hivatkozás:
https://www.kereszturyvmk.hu/vmk/csaladi-es-gyermek-programok/gasztro-talk-show----lazar-chef
Időpont:
2022. május 05. csütörtök

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK