2020.02.21., péntek - Gerzson Zalaegerszeg időjárása

Programajánló

IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI ÉVAD 2018/2019

2018. szeptember 03. hétfő, 14:13 - x 00., 00:00

2018-09-03   

Toldi bérlet (csütörtök) 14.00
Zrínyi bérlet (csütörtök) 18.00

Bérletértékesítés: szeptember 3-tól
Bérletek ára: 8.000 Ft/3 előadás

Jegyár/előadás: 2.800 Ft és 3.000 Ft

Előadások:
Mikszáth Kálmán – Deres Péter
SZENT PÉTER ESERNYŐJE
-vígjáték két részben-
salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház
Amikor az elmaradott Glogovára új plébános, Bélyi uram érkezik, különös csoda történik. A viharban Szent Péter egy piros esernyőt borít Bélyi uram kishúgára, Veronkára. Ezzel megindul Glogova felvirágzás. Telnek-múlnak az évek, s a kis Veronka eladósorba kerül. Megismerkedik Beszterce híres ügyvédjével, Wibra Gyurival. A fiatal jogász és a papkisasszony azonnal egymásba szeret. Közéjük áll azonban Wibra Gyuri öröksége, amelyet megboldogult apja egy esernyő szárába rejtett.
Főbb szerepekben: Farkas Zoltán, Kovács Vanda…
Rendező: Susán Ferenc

Szűts István – Koltay Gergely
TRÓJA
-rockopera-
Szigetszentmiklósi Sziget Színház
Az ókori legenda kel életre ebben a kétfelvonásos musicalben. Szerelem, harc, büszkeség, bátorság és minden nagy érzés, mely a világot mozgatja, megjelenik a produkcióban kitűnő hangok tolmácsolásában. Két civilizáció fog összecsapni a becsületért és a hatalomért. Ezrek fognak elesni a dicsőségért vívott harcban. Egy egész nép fog eltűnni a föld színéről – a szerelemért.
Főbb szerepekben: Pintér Tibor, Janza Kata / Becz Bernadett, Mohácsi Márk, Buch Tibor, Papadimitriu Athina / Lőrincz Andrea, Berecz György, Dancs János, Makrai Pál / Hábentius György, Bencze Sándor, Pápai Kíra
Rendező: Pintér Tibor

Belinszki Zoltán – Gulyás Levente
CSODASZARVAS
-musical-
szarvasi Cervinus Teátrum
Mit jelent eredetmondánk az új generációknak? A férfi vagy a nő irányítja a családot? Itt élnünk-halnunk kell, vagy tovább vándoroljunk a jobb élet remé-nyében? Egy nagyszabású tánc-játékban mutatjuk meg, mit gondolunk ma anyaságról, testvérharcról, hagyományról és újításról – a történelmi Magyar-ország kellős közepén.
Főbb szerepekben: Nádházy Péter, Dósa Zsuzsa, Domján Edit, Boronyák Gergely, Polák Ferenc, Benkő Géza, Maróti Attila, Tatár Bianka, Bardon Ivett, Bencze Lili, Himmer Tünde, Duna Művész-együttes táncosai, Tessedik Tánc-együttes szólistái
Rendező: Varga Viktor

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK