2024.07.18., csütörtök - FrigyesZalaegerszeg időjárása

Programajánló

KEZDETÉT VESZI AZ I. EGERSZEGTOUR – CSALÁDOK VERSENYE

2018. szeptember 01. szombat, 09:56 - április 14., 00:00

Gyere és vegyél részt ezen a vidám hangulatú családi versenyen, amely összehozza a családokat, kimozdít Titeket a szabadba és közös játékra, vetélkedőre invitál!

A programsorozat alapjait 3 db – egymástól elkülönülő napokon tartott – forduló, úgynevezett „Háromállomásos pontgyűjtő családi verseny” képezi, ahol logikai, ügyességi és egyéb játékos feladatokat kell teljesítenetek közösen családoddal!

Első állomás: 2018. szeptember 29. szombat, 9:30, Parkerdő

 Második állomás: Online verseny, 2018. december

 Harmadik állomás: 2019. április 13.

A versenysorozat végén a legtöbb pontot gyűjtő család értékes fődíjat vihet haza, az első három helyezett család kiemelt díjazásban részesül, illetve a programsorozatot teljesítő családok további ajándékokat vihetnek haza.

1. helyezett díja: Családi relax és wellness hétvége a mesés Zalakaroson! 3 nap / 2 éjszaka szállással, félpanzióval a Fürdő Hotelben a Zalakarosi Fürdő felajánlásából.

2. helyezett: Családi kalandjegy 6 fő részére a zalaszabari Zobori Élmény Parkba, a Zobori KalandoZoo Kft. felajánlásából.

3. helyezett: Egész napos családi belépő a zalaegerszegi AquaCity Vízicsúszda és Élményparkba, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. felajánlásából.

Jelentkezni online lehet az egerszegtour@gmail.com címen a következőképpen:

- A jelentkezés feltétele családcímer elkészítése, ami a pontgyűjtő füzetet fogja díszíteni.

- Családi szlogen (ez lehet bármi, amit szeretnétek a pontgyűjtő füzeten viszontlátni)

- Csapattagok neve

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 23. vasárnap, 24:00

A részvétel feltételei:

A versenyre nevezhet minden zalaegerszegi lakóhellyel vagy ideiglenes zalaegerszegi lakcímmel, illetve zalaegerszegi munkahellyel rendelkező család 14 év alatti gyermekekkel. A család minimum 2, maximum 6 fős csapatban vehet részt a versenyen. Például: 1 fő szülő és 1 fő gyermek vagy 2 fő szülő, 2 fő gyermek, 2 fő nagyszülő vagy 2 fő szülő, 4 gyermek stb. A családi összetartás erősítése a cél, a feladatok jellege olyan, hogy a több fős csapat nem jelent előnyt. Egy családból csak 1 csapat indítható, az egyes állomások csapat összetételén nem szabad változtatni. 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK