2024.05.20., hétfő - Bernát, FelíciaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Kiemelt rendezvényeink 2021-ben Gyenesdiáson

2021. november 21. vasárnap, 16:40 - december 31., 00:00

Kiemelt rendezvényeink 2021-ben Gyenesdiáson

Zenei, gasztronómiai, kulturális, családi és sportrendezvények 2021-ben is

Jóllehet a vírushelyzet nem könnyíti meg a rendezvényszervezők dolgát sem, Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton régió családbarát üdülőfalujában a rendezvények tervezése is töretlen optimizmussal zajlik. Bízunk benne, hogy 2021-ben is változatos rendezvényekkel várhatjuk vendégeinket. A szervezők és együttműködő partnereik már alig várják, hogy újra megteljenek a terek a lelkes közönséggel.

A nagyobb események a korábban megszokott időpontokban kerülnek megrendezésre. A pontos dátumok folyamatosan kerülnek fel a település turisztikai weboldalára, a gyenesdias.info.hu oldalra, így mindenki tervezgethet egy felszabadultabb és vidámabb év reményében. Tartsanak velünk, nálunk senki sem fog unatkozni!

December
December 3. Hobo József Attila estje a Községházán
December 5. Mikulásnapi lovaskocsizás a Nagymezőre a Természet Háza Látogatóközpont szervezésében
December 8. “Traccsparti”: Kötetlen, laza (interaktív) beszélgetések ismert emberekkel. 4. este vendége: Lábas Viki (Margaret Island)
December 11. Adventi mártózás a Keszthelyi Rozmárral
December 11-12. Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár: Forralt bor, sült kolbász, illatos gesztenye, ünnepi halászlé, kézműves vásár, sütemény verseny, játszóház, kézműveskuckó, adventi gyertyagyújtás – Elmarad!
December 30. Óévbúcsúztató túra a Keszthelyi-hegységben: Hótaposó túra baráti hangulatban

A rendezvények mellett településünkön egész évben különböző  kiállítások is megrendezésre kerülnek a Községháza épületében.

A rendezvényekről további információkért kattintson a fenti linkekre.

Számunkra fontos, hogy vendégeink minden nap élménydús programokban részesüljenek, ezért évről évre bővülő garantált programajánlóval segítjük a nyaralást. Részletek itt.

Programváltoztatás joga fenntartva (a vírushelyzet miatt az idei évben kiemelten érvényes, kérjük érdeklődjenek, kövessék az egyes rendezvények részleteiről szóló tájékoztatókat!)

További információért, kérdéseivel keresse a Tourinform irodát!

Tourinform Gyenesdiás
8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel.: +36 83/ 511-790
E-mail: gyenesdias@tourinform.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK