2020.06.06., szombat - Norbert,Cintia Zalaegerszeg időjárása

Programajánló

KINESIO TAPE ALAPTANFOLYAM NEM CSAK MASSZŐRÖKNEK!

2017. március 06. hétfő, 15:19 - március 07., 00:00

2017. MÁRCIUS 06.-ÁN ZALAEGERSZEGEN
Tanfolyam díja 25.000 Ft helyett 18.000 Ft
amely tartalmazza a tanfolyam során felhasznált Tape szalagokat, jegyzeteket, magyar- német nyelvű tanúsítványt
A Tape mint orvos technikai eszköz mára 70-es évek végétől használatosak voltak külföldön, elterjedése leginkább mégis a Londoni olimpiát követően kezdődött meg.


A Tape szalagok és technika egyértelmű célja, hogy a rideg és feszes kötözések és fáslizások helyett, rugalmas és laza, ugyanakkor stabil támasztékot nyújtsanak az izomzatnak és ízületes részeknek egyaránt. A Tape alapját az adja, hogy a bőrön keresztül a receptorok folyamatos, több napon át tartó állandó ingerlésével és elasztikus tulajdonsága segítségével lehetővé teszi az izomműködés normalizálását, az ödémák egyidejű csökkentését, az inak és a szalagok támogatását, továbbá fájdalomcsillapító hatású, miközben nem okoz bőrirritációt. A szervezet aktivizáló és öngyógyító folyamatát erősítik.

Hatására a kezelt terület gyorsabban regenerálódik és fokozottabb gyógyulást eredményez krónikus fájdalom, izom- és ízületi rendellenességek, keringési probléma, duzzanat, gyengült izom, sérült idegek esetén. Kiválóan alkalmazható instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál fájdalomcsökkentés illetve ízületi mozgásterjedelem növelés céljából. A technika nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra, vagy sportolás előtt a sérülések elkerülésére is alkalmazható.


START - TRAINING MASSZÁZSISKOLA
Jelentkezés: masszazstanoda@gmail.com
Jelentkezési határidő 2017.03.02 -ig

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK