2022.12.01., csütörtök - ElzaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

KUTYÁS SÉTA ÉS PIKNIK

2022. március 19. szombat, 15:41 - március 20., 00:00

KUTYÁS SÉTA ÉS PIKNIK


Helyszín: Belváros
Időpont: 2022. 03. 19.
Figyelemfelhívó esemény a felelős kutyatartás jegyében

Találkozzunk Keszthelyen a Festetics Kastély parkjában és sétáljunk együtt a Fő térre, ahol hasznos és érdekes előadások, bemutatók várnak minket!

Fejezzük ki a sétával elkötelezettségünket a tudatos és felelős kutyatartás mellett, hirdessük együtt a kutyabarát eszmét!

- Gyülekezés a Festetics Kastély parkjában 13.00-13.15 között

- Séta a parkból a sétáló utcán át a Fő térre 13.15-13.30 között

A rendezvény házigazdái:

Barabás Évi, műsorvezető, Kutyabarát Balaton nagykövet és Sziládi-Kovács Tibor, Kutyabarát.hu alapító, Keszthelyi Kutyás Park vezető

Fő téri események:

13.30 Házigazda köszöntő és beszélgetés a hazai kutyatartás jelenlegi helyzetéről

Barabás Évi műsorvezető és Sziládi-Kovács Tibor Kutyabarát.hu alapító osztják meg tapasztalataikat a hazai kutyatartás jelenlegi helyzetéről és a kutyás turizmus fejlődéséről

14.15 – 15.00 Kutyakommunikáció a mindennapokban - interaktív előadás, beszélgetés a tudatos kutyázásról és a viselkedésproblémák kialakulásáról!

Mit is jelent a mai világban gazdának lenni? Mi a tudatos kutyázás, tudatos kutyanevelés a mi szemszögünkből? Mit jelent a viselkedés probléma, ezek megjelenési, kialakulási formái?

Előadók: Monoki Nikolett, Óbert Mária, Kresák Ágnes kutyatrénerek

15.00 – 15.45 Interaktív kutyás bemutató a Balatoni kutyasulitól (Keszthely)

16.00 – 16.45 Az ember és a kutya sokoldalú kapcsolatrendszere

Hogyan változott a kutyákról való tudásunk az elmúlt 10-15 évben? Ki is a kutya? Mit tanulhatunk a kutyáktól saját magunkat illetően? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ közösen egy interaktív beszélgetés során.

Előadó: Petró Eszter (ELTE, MTA)

Gyerekprogramok: Játékos feladatlapok, kutyás kvíz – a helyesen kitöltőknek ajándék

Házirend, szabályok:

A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős. A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK