2020.09.29., kedd - MihályZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Nyugalom Sziget Boldogság Klub

2018. november 15. csütörtök, 14:39 - november 16., 00:00

Nyilvános · Nyugalom Sziget - Csitári Nikoletta KoroKan terapeuta szervezésében
 
2018. november 15., csütörtök, 17:00–19:30
 
Nyugalom Sziget - Csitári Nikoletta KoroKan terapeuta
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság útja 17., Zalaegerszeg, 8900
 
Szervező: Nyugalom Sziget - Csitári Nikoletta KoroKan terapeuta
Tipikus válaszidő: néhány órán belül
 


Te is fontosnak tartod az önfejlesztést? 
Felismerted, hogy életed minősége legnagyobb részben Tőled függ?
Hajlandó vagy elindulni Önmagad felé, nem majd holnap vagy majd akkor, ha minden optimális lesz hozzá, hanem Itt és MOST?

Akkor szeretettel várlak a Jobb Veled a Világ Alapítvány önfejlesztő klubjába, ahol minden hónapban egy boldogságfokozó technikával fogunk foglalkozni. A gyakorlatok során saját élményeid lesznek arról, hogy ezek a módszerek hogyan segítik boldogságszintünk növelését. 

Egy olyan közösségbe hívlak, ahol pozitív gondolkodású embereket ismerhetsz meg.

Egy olyan közösségbe hívlak, ahol tudományosan igazolt módszerek segítségével fejlesztheted önbizalmadat, önbecsülésedet. Erre garancia Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő, előadó, a Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, Prof. Dr. Bagdy Emőke, aki a Boldogságprogram fővédnöke és Prof. Oláh Attila, az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratóriumának vezetője.

Egy olyan közösségbe hívlak, ahol nevetés és jókedv vár Rád!

A következő alkalom 2018. november 15-én lesz a Nyugalom Szigeten – Köztársaság útja 17.

Téma: Társas kapcsolatok

Klubvezető: Csitári Niki

Kérlek, hozz magaddal kettő füzetet és egy tollat!

Ha barátaiddal Együtt szeretnél részt venni a programon, ennek semmi akadálya. Arra kérlek, jelezzétek az eseménynél az OTT LESZEK gomb segítségével részvételi szándékotokat!

Mit mondanak a résztvevők a Nyugalom Sziget Boldogság Klubról?
„Mire számítottál, amikor először jöttél a Nyugalom Sziget Boldogság Klubba?
Mire számítottam? Semmire :-) Kíváncsi voltam, lehet-e tanulni arról: hogyan legyünk boldogabbak?... Fantasztikus embereket ismertem meg, fantasztikus játékok, technikák kapcsán... Önismereti tréning a javából :-) „

„A Nyugalom Sziget Boldogság Klub egy olyan hely, ahol megértő emberekkel lehetsz együtt. Itt mindenki őszinte mindenkivel, s eközben saját magával is. Nem ítélkezünk, csak elfogadunk, s a békés légkör mellett rengeteg hasznos információt szerzünk, melyeket máshol aligha. Köszönet Nikinek :-)”

„A Boldogság Klub számomra kiszakadás a hétköznapok rohanásából oda, ahol kizárható a külvilág, ahol tudok magamra, illetve befelé és a többiekre figyelni. Kíváncsi voltam, hogy milyen technikák vannak, melyekkel tudatosan kereshetjük a BOLDOGSÁGOT, egyengethetjük utunkat. Minden alkalom egy újabb felfedezés, egy újabb élmény, folyamatos tanulás, tapasztalás. Nagyon hasznosnak tartom, hogy miközben csoportban dolgozunk, megismerhetjük a többiek más szemléletmódját, ugyanarra a helyzetre adott eltérő reakcióját! És még egy plusz dolog: nagyon jó a csapat! :-)”


„A Klub mindenképpen változást hozott az életembe, egy pozitív megerősítést ,hogy vannak, itt élnek körülöttük nagyon jó emberek, akikkel szerencsém volt megismerkedni. Amikor indultam 1-1 találkozásra soha nem kötelességből tettem, hanem kellemes melegséggel a szívemben és kíváncsisággal telve, bár nem tudtam mi fog ott történni, de éreztem hogy csupa olyan dolog, ami számomra hasznos Sokat tanultam Nikitől, tőletek és jobban megismertem önmagam. ”


„Nekem, egy szóba sűrítve " terápia". ”
„Mindenképpen pozitív hatással volt rám a Boldogság klub Gyakorlom a türelmet s azóta is szorgalmasan. Megtanultam, mi a megbocsátás (ez volt a klub legnagyobb meglepetése számomra... mármint nem, hogy megtanultam, hanem...tudjátok )...megtanultam azt is: mennyi mindent tehetek magamért...igazából: minden csak rajtam, a hozzáállásomon, a kitartásomon múlik...megtanultam mennyire fontos a hálaérzet, és mennyire fontosak a társas kapcsolatok....az igazán fontos ajándék Hajni barátsága (amúgy mindenkit szeretek ...)....szóval röviden ennyi....millió puszi és hála Neked, Drága Niki! 

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal a Facebook-on vagy a következő e-mail címen: niki.csitari@gmail.com 

Szeretettel várlak! :-)
Niki:)

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK