2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Páterdomb LSC football tábor I. turnus

2021. június 21. hétfő, 13:27 - június 26., 00:00

JÚN. 21., 7:00 UTC+02 – JÚN. 25., 19:00 UTC+02
Páterdomb LSC football tábor I. turnus
ingyenes  · Online esemény
Páterdomb LSC eseménye
Online esemény
Jún. 21., 7:00 UTC+02 – jún. 25., 19:00 UTC+02
Díj: ingyenes · Időtartam: 4 nap
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Idei évben is megrendezésre kerül a Páterdomb LSC labdarúgó tábora, Zalaegerszegen, utánpótláskorú lányoknak és fiúknak. Szakképzett edzőink edzésmódszerei mellett, játékos foglalkozásokat és minőségi feltételeket biztosít egyesületünk a már tőlünk megszokott módon a résztvevők számára. Az étkezés és a sportfoglalkozások helyszíne: a Páterdomb LSC tömegbázisán, a Windoor Sport- és Szabadidő Központban. Célunk továbbra is, hogy sokszínű programokon keresztül élményeket kapjanak a résztvevő fiatalok.

Ezért az edzésidők szüneteiben a Család-, Esélyteremtő és Önkéntes Ház változatos csapatépítő programjaival színesíti a tábor programok palettáját. A táborozás ideje alatt a résztvevők klimatizált helyiségekben fogyaszthatják az egyesület által biztosított tízóraikat, ebédeket, uzsonnákat, valamint edzésszünetekben lehűthetik magukat napernyőink árnyékaiban, jégkrémet és dinnyét fogyasztva, folyamatos hűtött italokkal kísérve.

A pancsolást kedvelők pedig igénybe vehetik medencénket, hogy a d.u-i edzéseken felfrissülve tudjanak részt venni. A tábor záró napján, pedig kicsik és nagyok, táborozók, szülők és felnőtt csapat játékosai "mérkőzhetnek meg" egymással, melyet szülőkkel és táborozókkal, valamint a felnőtt csapataink játékosaival közös vacsorával zárunk.
Sok szeretettel várunk minden - egyesületi igazolástól függetlenül - minden sportolni szerető fiút és lányt!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK