2024.04.25., csütörtök - MárkZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Pszicho Estek - Térbalett

2017. október 24. kedd, 16:11 - október 25., 00:00

Nyilvános · Pop Up Cafe - Refresh szervezésében
 
2017. október 24., 18:00–20:00
 
Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg
Landorhegyi út 21., Zalaegerszeg, 8900

Október 24-én, kedden 18.00 órai kezdettel folytatódik a PSZICHO ESTEK néven futó, kávéházi beszélgetés sorozatunk, amely minden hónapban izgalmas témákkal várja a pszichológia iránt érdeklődőket. Az est háziasszonya Nagy Réka klinikai szakpszichológus.

Októberben rendhagyó módon két vendége lesz a Pszicho Estnek; Dr. Sallay Viola és Dr. Martos Tamás családterapeuták és pszichológusok. A beszélgetés során megismerkedhetünk a környezetpszichológiával, felfedezhetjük, hogy fizikai környezetünk milyen hatással lehet érzelmeinkre, gondolatainkra, viselkedésünkre.

Vendégeink segítenek nekünk feltárni otthonaink rejtett dimenzióit is, amelyek leképezik az együtt élők egyéni és közös dinamikáját. Azt a "térbalettet", amit öntudatlanul is végigjárunk nap mint nap otthonainkban.

"Mindenütt jó, de legjobb otthon" - tartja a mondás. Pszichológiai értelemben azt gondolhatjuk, hogy otthonunk alapvetően a biztonságot, a feltöltődést és a hozzánk közelállókkal való intim kapcsolódást hivatott szolgálni.

Ez életünk központja, ahol olyan zsigeri tapasztalatokat szerzünk napról-napra, amelyek rendkívül sokfélék lehetnek és mindenhová velünk jönnek. Mindannyiunk otthonában ott "lakozhat" a biztonság, az összetartozás és a jó közérzet mellett számos más érzés is, mint például a feszültség, a bizonytalanság, vagy éppenséggel a szenvedés. Mivel tapasztalataink is mások, otthonaink érzelmi alaprajzai is máshogy néznek ki és más élményekkel vannak tele.

A PROGRAM INGYENES, azonban a részvétel regisztrációs jegyhez kötött. Regisztrációs jegyek válthatók a Keresztury Dezső VMK-ban, illetve az Art Mozi jegypénztárában 2017. szeptember 25-től. ASZTALFOGLALÁS a regisztrációs jegy átvételekor lehetséges.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK