2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Sétarepülés a Balaton felett

2020. október 25. vasárnap, 13:34 - január 01., 00:00

2020. január 17. - december 31.
Fedezze fel  Magyarország és a Balaton legszebb tájait madártávlatból, a balatonkeresztúri repülőtérről felszállva egy Cessna 152-es, vagy egy Cessna 172-es típusú repülőgéppel.

Ha már régóta vágyakozik arra, hogy a fellegekbe emelkedjen, és megcsodálja azt, hogy a felhők fölött mindig kék az ég, megteheti ezt most egy sétarepülés alkalmával, ahol akár Ön is vezetheti a repülőgépet egy képzett pilóta felügyeletével! A Kis-Balaton felett repülve rácsodálkozhat a természet védett értékeire, bepillantást nyerhet a növény és állatvilág csodáira madártávlatból.

Utunkat innen folytatva a Balaton, és a Keszthelyi-öböl felé páratlan látványt nyújt a távolban magasló Badacsony és tanúhegyei, valamint a Fonyódi hegy és annak környéke.

Ezután Keszthely és Hévíz irányába fordulunk, ahol láthatják a világon egyedülálló Hévízi tavat, melynek termálvizében olyan oldott ásványi anyagok vannak, mely az egészségünkre kedvező befolyással lehetnek. (A Hévízi tavon kívül a világon még egy ilyen tó van, azonban azt fürdésre nem használják!)

hévízi tó

Információ:
Tel.: +36/30/198-9455 (Előzetes jelentkezés szükséges!)
E-mail: info@vonyarcvashegy.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK