2024.03.04., hétfő - KázmérZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Szepes Mária irodalma – Titkos Történet

2020. szeptember 17. csütörtök, 09:09 - szeptember 18., 00:00

Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg
2020. szeptember 17., csütörtök, 18:00–19:30

Juddy közönségszervezés és Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg szervezésében

Jegyek
jegy.kereszturyvmk.hu
Szepes Mária irodalma – Titkos Történetek
Bodor Böbe színésznő előadásában


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt BODOR BÖBE színművésznő, rendező, Szepes Mária-díjas alkotóművész előadására, mely Szepes Mária remekműveinek hivatott emléket állítani, illetve az Írónő gondolatait népszerűsíteni az arra nyitottak körében.
A csodálatos szellemi hagyatékot felölelő esten Bodor Böbe színésznő olvassa fel az általa kiválasztott idézeteket és történeteket az EMBEREK ÉS JELMEZEK című önéletrajzi ihletésű műből, miközben magával ragadó játékával beavat minket az Írónő nem mindennapi életébe, titkos történeteibe.


Szepes Mária a magyar spirituális közélet meghatározó egyénisége, elismert tanítómestere és különleges adottságokkal megáldott nagyasszonya.
Az est végén, meglepetésként az Alapítvány jóvoltából egy vers is elhangzik majd Szepes Mária hangján, eredetiben, illetve lehetőség lesz Szepes Mária könyveinek megvásárlására is.
Jegyár: 1900 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető


Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online itt: https://jegy.kereszturyvmk.hu/?jegyfoglalas&id=5926
" Ahogy életem a végjáték felé közeledik, egyre inkább érzem, hogy egy köddé vált korszak alakjai jelt akarnak adni magukról. Az idő sürget. Hiszen már csak én tudok számot adni róluk." (Szepes Mária)
 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK