2024.02.27., kedd - EdinaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Traccsparti - Őszinte, vidám és interaktív beszélgetés Dolák-Saly Róberttel Gyenesdiás

2022. január 28. péntek, 15:11 - január 29., 00:00

Traccsparti Borbély Alexandrával

HELYSZÍN:
Gyenesdiás Községháza

További információ:
József Attila Művelődési Ház és Könyvtár
Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.
83/314-507
gyenesdiaskultura@gmail.com

2022. január 28. 18 óra
Traccsparti - Őszinte, vidám és interaktív beszélgetés Dolák-Saly Róberttel
Gyenesdiás:

2021. őszén induló programsorozat, melynek keretében havonta egy este ismert, elismert, saját területükön eredményes, hiteles és időtálló ÉRTÉKET képviselő embereket lát vendégül a házigazda, és beszélget velük életről, művészetről, gondokról, a színfalak mögötti világról.

A szervező elképzelése szerint a tervezetten 1-1,5-2 órás kötetlen beszélgetés során – ideális esetben – hamar elindul a párbeszéd a vendég és egykori/mai/jövőveli közönsége között.

Nincsenek fix, kötött témák, és nem feltétlenül csak munkásságának, tevékenységének aktuális fejleményei képezhetik az est témáját. Sokkal inkább az a cél, hogy a közönség beleshessen a kulisszák mögé. Milyen ember az adott vendég, hogy él, mik foglalkoztatják a mindennapokban, milyen dilemmái, tervei, ötletei vannak? Hogy boldogul az élet hétköznapi kihívásaival?

Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy az aktualitások is megjelenjenek az estén. Tulajdonképpen rendhagyó közönségtalálkozók lesznek ezek, amolyan kávéházi hangulattal, mintha a nappalinkban üldögélnénk neves vendégünkkel.

A programsorozat tervezett dátumai és vendégei:

Az este vendége: Dolák-Saly Róbert
Előadóművész, író, zeneszerző, szövegíró, költő, színész, humorista. Zenei pályafutása akkor kezdődött, amikor az Omega együttes meghívta az 1976-os, majd az 1977-es turnéjára egyszemélyes „előzenekarnak”. 1980-ban megnyerte a Magyar Televízió Pulzus című zenei műsorának tehetségkutató versenyét a szólisták kategóriájában. A 80-as évek második felében megalakult a magyar abszurd humort játszó L’art pour l’art Társulat. Ezek után nagysikerű könyvek és CD-k jelentek meg Dolák-Saly Róberttől, melyek között volt gyermeklemez, progresszív rocklemez is. 1996-tól átvette a L’art pour l’art Társulat menedzselését. Egy rendkívül izgalmas, színes egyéniséggel ismerkedhetünk meg közelebbről a beszélgetés során.
Belépőjegy ára: 3000 Ft

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK