2024.06.16., vasárnap - JusztinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Újrakezdő Tanfolyam

2021. április 10. szombat, 13:28 - április 11., 00:00

Újrakezdő Tanfolyam
ingyenes  · Kertváros Zalaegerszeg

Bridge Nyelvstúdió Zalaegerszeg eseménye
Kertváros Zalaegerszeg
2021. április 10., szombat, 9:00 UTC+02
Díj: ingyenes
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül

Már többször újrakezdted az angolt, de az idő és a motiváció hiánya miatt egy bizonyos szint után mindig feladtad? Jó hírünk van számodra; nem vagy ezzel egyedül. Csatlakozz újrakezdő csoportunkhoz, ahol nyomasztó számonkérés és többórás házik írása nélkül is haladni tudsz!

Minden szombaton 9-12-ig 4 db 45 perces órán, jó hangulatban, a ti igényeitekhez mérten, kapkodás nélkül, kis csoportban (max 5 fő), dolgozó felnőttek közt tanulhatod a nyelvet. Nincs vizsgakényszer, bátran kérdezhettek, megbeszéljük, mennyi házira van időtök. A csoport egy Elementary, azaz kezdő könyvet már befejez március vègère, négyen vagyunk, így már csak egy embert várunk. A már befejezett tankönyv a képen látható, az új tankönyv ennek a folytatása (Traveller Pre-Intermediate) lesz, együtt fogjuk megrendelni, de ha van középsulis rokon, neki valószínűleg meg is van.

Ameddig eljutottunk: Létige jelen idejű alakjai, Egyszerű és Folyamatos Jelen idők, Egyszerű Múlt használata, be going to-szerkezet, Present Perfect alapszintű ismerete, személyes, birtokos névmás, személyjel, tárgyas névmás, can, could, should, számnevek (much, many, some, any).

Be tudunk mutatkozni részletesen, napirendünket el tudjuk mondani, étkezésünkről, évszakokról, múltbèli esemènyekről, jövő idejű tervekről tudunk beszélni. A következő tankönyvben mindezeket ismèteljük ès bővitjük. Várunk, ha van kedved velünk tanulni! Szívesen küldök szintfelmèrőt, hogy illenèl-e a csoportba, írj bátran! Tanfolyami óraár: 1500 HUF/45 perc, 30 órát egyben előre kell fizetni.

Tanulj felnőttek között, tapasztalt, felnőttoktatásban, iskolai és nyelviskolai oktatásban, nyelvvizsga- és érettségi felkészítésben, szakmai nyelvvizsgára felkészítésben jártas, lelkes tanárokkal. 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK