2022.05.21., szombat - KonstantinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Valentin nap Keszthelyen, ajándék az Erotikus Panoptikumot látogató pároknak

2017. február 14. kedd, 17:50 - február 15., 00:00

2017. február 14. 8360 Keszthely, Kossuth út 11.
Valentin nap Keszthelyen, ajándék az Erotikus Panoptikumot látogató pároknak
 Reneszánsz Erotikus Panoptikum Keszthelyen   Reneszánsz Erotikus Panoptikum Keszthelyen   Reneszánsz Erotikus Panoptikum Keszthelyen   Reneszánsz Erotikus Panoptikum Keszthelyen  
BŰN ÉS EROTIKA - A keszthelyi Erotikus Panoptikumot látogató párok, rejtvény kitöltők, szerelemlakatot kapnak ajándékba! A programváltozás jogát fenntartjuk! Ez a különleges kiállítás , a reneszánsz erotikus irodalmat szolgáló könyvillusztrációk felhasználásával jött létre. A világon egyedülálló kiállítás az amszterdami és prágaival szemben, újszerűségével,merész naturalizmusával- a látogatók szerint- igazi kuriózum; eddig nem látott erotikus csemege. Belépés csak 16 éven felülieknek, prűdek és nyárspolgárok reményeink szerint fiatal korúnak minősítve magukat, távol maradnak tőlünk.

További információk

Info:
Telefon: [+3630...megnézem]
Honlap: www.babamuzeum-keszthely.hu
Facebook: Facebook információk
E-mail cím: [bgyzs...megnézem]
Cím: 8360 Keszthely , Kossuth út 11.

A XVIII. századi irodalomban sajátos színfoltot jelentenek ezen metszetek, mely a képzőművészet fejlődésére is jelentősen hatottak. A felvilágosodás nagyjai: Voltaire,Rousseau, La Fontaine és a többiek által fémjelzett időszak, az “ész évszázadának” manapság alig ismert arcát varázsolja elénk, holott a maga korában, igen népszerű olvasmányok voltak. Az élet örömeihez való jogot, az e világi élvezetek fontosságát hangsúlyozták.

A metszetek két dimenziós síkjából most kilepve, a három dimenziós térbe helyezve PANOPTIKUMI VIASZFIGURÁK ÁLTAL ELEVENEDNEK MEG elődeink pajzán históriái.Boccaccio ledér asszonyai és a távol- kelet sikamlós történései mellett, a jelenkor egy - egy szexuális botránya is megtestesül a nagybecsű látogató előtt.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK