2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Zöldítsük be Zalaegerszeg erkélyeit!

2020. szeptember 20. vasárnap, 09:22 - október 01., 00:00

Nyilvános · Király Virgínia - Környezeti nevelés szervezésében
 
Szept. 20., 0:30 – okt. 1., 23:00
Szervező: Király Virgínia - Környezeti nevelés
Tipikus válaszidő: egy órán belül

Hiányzik a zöld. Innét jött az ötlet, rendezzünk erkély szépségversenyt!

Időben kiírom, nehogy valaki lemaradjon róla. Nemsokára megvehetitek a virághagymákat, magokat, a megrendezésre kerülő Magbőrze (Falumúzeum) keretében elcserélhetitek egymással a már meglévőket.

Három kategóriát indítunk:
-Virágos
-Örökzöld
-Konyhakert az erkélyen

Nagyon várjuk, hogy minél szebbek legyenek a zalaegerszegi erkélyek, hogy sok család, esetleg, akik eddig nem mertek belevágni, ők is megtapasztalhassák a növénygondozás jótékony lelki hatásait. Gyermekeiteken meglepődve fogjátok észrevenni a természet szeretetét, tiszteletét. Zöld erkélyetekkel környéketek levegője is tisztulni fog, megkötik a szén-dioxidot és a szálló port.

A képeket (lehetőleg többet) a kornyezetineveles.zalaegerszeg@gmail.com e-mail címre küldhetitek egy kis leírással, hogy mit is nevelgettetek és elérhetőségeitekkel (név, telefon, e-mail cím). Jelmondatként írjátok bele: "Zöldítsük be Zalaegerszeg erkélyeit!" Beküldési határidő: 2020.10.01.

Díjazás:
Minden kategóriában egy-egy helyezett kerül díjazásra. A legszebbek őszi, természetes dekorációjához saját termesztésű, igazi zalai földben nevelkedett halloween tökökkel, dísztökökkel kedveskedünk.

A levegőminőségért, a lelki egyensúlyért és az egészséges táplálékért sikeres és élményekben gazdag kertészkedést kívánok!
Király Virgínia
+36306221557

Szponzorok jelentkezését várjuk, hogy díjazni tudjunk minél több lelkes zöldítőt és ezzel is motiváljuk a város lakosságát a továbblépésre!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK