2022.06.26., vasárnap - János, PálZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

LMP: Helyi ügyeket a parlamentbe

2018. szeptember 09. vasárnap, 14:48
Szerző: -pet-
Címkék: LMP, Paksy Zoltán
A közelmúltban közgyűlést tartott a Lehet Más a Politika (LMP) Zala megyei szervezete, melyen részt vettek a párt parlamenti frakciójának új vezetői is.

A részletekről és az országgyűlési frakciót érintő változásokról sajtótájékoztatón számolt be Keresztes László új frakcióvezető, az LMP országos társelnöke, Demeter Márta országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes, valamint dr. Paksy Zoltán a zalaegerszegi önkormányzat LMP-s képviselője.

Zalába látogatott a frakció új vezetősége

Keresztes László elmondta: Szél Bernadett távozásával változások történtek az LMP országgyűlési képviselőcsoportjának élén. Az a döntés született, hogy a frakció a vezető mellett továbbra is három helyettessel (Demeter Márta, Schmuck Erzsébet és Csárdi Antal) folytatja a munkát. A cél az, hogy a Fidesz ténykedése következtésben kiüresedett parlamenti munkát ismét tartalommal töltsék meg. Az LMP a jövőben olyan helyi (megyéket, városokat, kisebb településeket érintő) ügyeket kíván a parlament elé vinni, melyek megoldása országos szinten is előrelépést hoz.

Demeter Márta hozzátette: azt szeretnék, hogy a parlamenti képviselők valóban az emberek ügyeit képviseljék, ne a pártérdeket, ahogyan azt a kormánypárti honatyák teszik. A politikus szerint feladat lesz az is, hogy megvizsgálják az uniós források felhasználását, illetve hogy milyen lépéseket lehet tenni az illegális migráció ellen.

Az LMP zalai szervezete egységesen támogatja a párt, illetve a frakció új vezetését - fogalmazott Paksy Zoltán, aki arról is tájékoztatott, hogy bővült párt zalai tagsága. Még sosem volt ilyen magas az aktivisták és a szervezettel szimpatizálók száma sem.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK