2020.10.22., csütörtök - El?dZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Négycsillagossá vált és jubilál az AquaCity

2017. június 01. csütörtök, 10:14
Szerző: B.K.
Itt a nyár és hamarosan indul a strandszezon is. Az ezzel kapcsolatos aktualitásokról számoltak be sajtótájékoztatón az AquaCityben.

Az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark valamint a Városi Strand is 11 héten keresztül, június 17-től, augusztus 31-ig várja az idén a fürdőzőket. A pünkösdre előrejelzett 30 fokos melegre való tekintettel, rugalmas hozzáállással már ezen hosszú hétvégén is kinyit azonban az AquaCity.

Pünkösdkor rendkívüli nyitva tartás

Örömhír, hogy négycsillagos kategóriába sorolták a létesítményt a Magyar Fürdőszövetség álruhás bírái. Így szép születésnapi ajándékkal lepték meg az idén 15 éves fürdőhelyet. Az ünnepből azonban a vendégek is kivehetik a részük, június 29-én kedvezményes belépési lehetőséget kínálnak számukra (teljes árú kombinált jegy 1500 forint, plusz Egerszeg Kártyás kedvezmény). De ezen kívül még lesznek kedvezményes napok a nyár folyamán, elsőként a Gamer Expo résztvevőinek június 17-19-én. Egész szezonban, mindkét fürdőben él az Egerszeg Kártyás, 50 százalékos kedvezmény is, ismertette Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője. Majd az AquaCityben történt felújításokat sorolta fel. A gyerek medence hídját cserélték, a műsziklák egy részét átfestették, a kilátótorony belső korlátjának és a toronyóra szerkezetének cseréjére is sor került. Valamint 23 biztonsági kamerát szereltek fel a fürdő területén.

Nem lesz hiány programokból sem. 15 tematikus rendezvénnyel készültek a nyárra, illetve táborozni várják az idén is az alsós gyerekeket. A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár közreműködésének köszönhetően péntekenként és szombatonként folytatódik a tavaly indult „Strandkönyvtár”. Továbbra is ingyenes lesz a wifi, az Aqua App pedig számos hasznos információt nyújt, akár az időjárás függvényében változó nyitva tartásról is.

Balaicz Zoltán polgármester a 2002-ben létesült AquCityt a város fő turisztikai vonzerejének jellemezte, mely a helyi lakosok körében is kedvelt. Hozzátette, hogy a lakossági igények miatt nyitották meg újra a részben már felújított városi strandot, melynek további fejlesztése a tervek között szerepel.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK