2021.09.24., péntek - Gellért, MercédeszZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újra személyes ügyfélfogadás a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnál

2021. június 10. csütörtök, 15:46
Hirdetés
Címkék:
Ismét személyesen intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek 2021. június 1-jétől a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodákban. Az ügyfelek az irodákat a járványügyi higiéniás szabályok betartása mellett látogathatják.

A koronavírus kockázatainak csökkenésével 2021. június 1-től a lakosság ismét személyesen is intézheti ügyeit a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodákban. 
A Magyar Nemzeti Bank által működtetett Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat (PNTI) szakemberei széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az előrelátó pénzügyi termékválasztás, a minősített fogyasztóbarát termékek, az elérhető állami támogatások, a pénzügyi fogyasztóvédelmi ügyek, vagy akár a fizetési nehézséggel küzdő ügyfelek problémáinak kezelése terén is. 

Az irodák üzemeltetését a hazai pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független civil partnerek – egyesületek, nonprofit szervezetek – végzik, akiknek tanácsadói magasan képzett, pénzügyi témákban jártas, naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek.

A Pénzügyi Navigátor irodák 2020 tavasza óta a járványügyi korlátozások ellenére is több mint 23 ezer esetben támogatták ingyenes tanácsadással, információkkal a hozzájuk fordulókat. 

A szakértők segítenek többek közt
 • pénzügyi döntések előtt tájékozódni, az egyes szolgáltatók ajánlatait összehasonlítani, a különböző konstrukciók előnyeit és kockázatait megismerni; 
• szerződéskötés előtt a szükséges dokumentumokat értelmezni; 
• fizetési nehézségek, eladósodottság esetén az anyagi terhek csökkentését támogató lehetőségeket megtalálni; 
• panaszügyek esetén a megfelelő fórumhoz fordulni, a szükséges beadványokat kitölteni, elkészíteni és benyújtani.

Az irodahálózat szakértői díjmentesen állnak a fogyasztók rendelkezésére, a tanácsadás és az ügyintézés teljesen ingyenes.

Ezen túlmenően, annak érdekében, hogy a fogyasztók minél egyszerűbben kapcsolatba léphessenek a hálózat munkatársaival, a szakértők 2021. július 1-től ismét rendszeresen tartanak kihelyezett tanácsadásokat is számos vidéki helyszínen.

A tanácsadók és az ügyfelek biztonsága érdekében a tanácsadó irodákban továbbra is érvényben maradnak a biztonsági intézkedések (pl. maszkviselés, kézfertőtlenítés stb.). 

Amennyiben tehát pénzügyi vonatkozású kérdése vagy panasza van forduljon bizalommal a Zalaegerszegi Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodához.

 

Elérhetőségek:

8900 Zalaegerszeg, Tompa M. u. 1-3. I.em. (a Göcsej Üzletház emeletén),
Telefon: +36 30 699 0056 (ügyfélfogadási időben!)

E-mail: zalaegerszeg@penzugyifogyaszto.hu,
web: www.penzugyifogyaszto.hu

 

Ügyfélfogadás:


HÉTFŐ: 8:00-14:00  //  SZERDA: 11:00-17:00  //  PÉNTEK: 8:00-14:00

Pénzügyi Navigátor. Utat mutat a pénzügyekben.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK