2024.03.03., vasárnap - KornéliaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Alsópáhoki nőnapi köszöntő

2016. március 16. szerda, 11:42
Címkék:

Régi hagyomány Alsópáhokon, hogy a helyi önkormányzat a nőnapon nem csupán saját, a gyengébb nemhez tartozó dolgozóit becsüli meg, de ünnepséget szervez a községben élő hölgyeknek is. A művelődési házban több mint száz nőt köszöntött Czigány Sándor polgármester, aki a hála hangján üdvözölte a lányokat, asszonyokat, édesanyákat, nagymamákat, déd mamákat – foglalta össze Szabó Zsolt Szilveszter, a programok szervezéséért felelős házigazda.

apahok 7

Az egész estés műsor sztárvendégeként lépett színpadra Berényi Andrea, a hévízi születésű, a fővárosban élő énekművész, aki operett- és musical slágerek előadásával okozott örömteli perceket. Fellépését zongorajátékkal Farkas Berta, a keszthelyi Festetics György Zeneiskola tanára kísérte. Hangulatindítóként a rezi, várvölgyi és zalaszántói tagokat tömörítő sikercsapat: a Rezidance is bemutatott jó pár modern tánckoreográfiát.

apahok 6

Több, mint három évtizede működik a kultúrházban a mintegy húsz tagot számláló kézimunka szakkör. A Művelődési Házban rendszeresen tartott, összejöveteleiken ötleteket, tapasztalatokat cserélnek és új kézimunka fortélyokat is tanulnak. Ők, az ország számos vidékére jellemző motívumokat felhasználnak. A munkáikból nyílt éves kiállítás már bemutatta a húsvét jegyében alkotott csipkéket, terítőket és egyéb dekorációkat.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK