2024.04.24., szerda - GyörgyZalaegerszeg időjárása

Archivum

Mercedes G találkozó Gyenesdiáson

2016. június 16. csütörtök, 15:34
Címkék:

A Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában, Gyenesdiáson a már hagyományos gasztronómiai, zenés, kulturális és sportrendezvények (Keszegfesztivál, a Bornapok vagy a Nemzeti Vágta előfutamaként megrendezésre kerülő Festetics Vágta) mellett idén is lesznek érdekes színfoltok a nyári programok palettáján.

gyenes merci

Színes nyári programpaletta

Kovács Judit, a helyi Tour-inform iroda vezetője érdeklődésünkre elmondta, július első hétvégéjén (június 30. és július 3. között) Gyenesdiás ad otthont a soron következő nemzetközi Mercedes G találkozónak. A Mercedes G-amboree-ra több mint száz autót és tulajdonosát várják tíz országból. A nyílt napon off-road programok, különféle bemutatók szórakoztatják a lelkes nézősereget, akik igazán különleges autókat is megcsodálhatnak a rendezvényen. A Roncsderbi OB fordulóján induló járgányoknak igazán nem számít pár karcolás sem: motorbőgés és benzingőz, izgalmas futamok és látványos borulások színesítik a versenyt.

gyenes kekhullam

Ismét lesz rockabilly őrület: ezúttal július 23-án a Diási Játékstrandon megrendezésre kerülő Cruisers Hungary Rockin' Beach programja ígér különleges élményt a látogatóknak. A Klassz a pARTon országos rendezvénysorozat egyik állomásaként a Diási Játékstrandon egy szenvedélyes tangóest fültanúi lehetnek a zenerajongók.

Augusztus elején pedig a Strongman 2016. programon keresik a legerősebb embert a településen. Szeptember elején Trial Motor Kupaverseny lesz: itt a (ló)erő mellé ügyesség is párosul.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK