2024.05.03., péntek - Tímea, IrmaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Szeptembertől 138 új "nappalis" kezdi az évet

2013. július 25. csütörtök, 20:44
Címkék:

Kétszáznegyvenhét hallgató kezdheti meg tanulmányait szeptemberben a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karán Zalaegerszegen, ez a tavalyi évhez képest 74 százalékos növekedést jelent. Legtöbben gazdálkodási és menedzsment szakra jelentkeztek, de a pénzügy és számvitel képzés is jelentős számú hallgatót vonzott - adta hírül az intézmény. Annak ellenére, hogy a 2013/14-es felvételi eljárás idején történt külső környezeti változások miatt a felvételizők száma tavalyhoz képest 2013-ban országosan 17%-kal csökkent, a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karán idén 74%-kal (105 fővel) több, összesen 247 hallgató kezdheti meg felsőfokú tanulmányait szeptemberben, mint a 2012/13-as tanévben.

 bgf

                                                                                                         (Illusztráció)

Legnépszerűbb a gazdálkodási és menedzsment szak

Zalaegerszegen a legnépszerűbb szak a gazdálkodási és menedzsment, és a pénzügy és számvitel volt, de sokan jelentkeztek a gazdaságinformatikus képzésre is.

A 2013/14-es tanévre nappali alapképzésre 138 tanuló nyert felvételt, levelező munkarendben további 60 hallgató tanulhat, felsőfokú szakképzésben pedig 49 hallgató folytathatja majd tanulmányait szeptembertől a BGF Gazdálkodási Karán Zalaegerszegen.

"Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a régióban élő fiataloknak egy vonzó perspektívát kínáljunk, ezért folyamatos fejlesztéseket végzünk, pályázatokon veszünk részt, hogy a BGF munkaerőpiacon elismert diplomája mellett egy olyan színvonalú intézményben tanulhassanak a hallgatók, amely sok lehetőséget kínál számukra tanulmányaik során. Egyik legnépszerűbb fejlesztésünk a Zöld Kampusz projekt, amelynek köszönhetően nemcsak hallgatóink, oktatóink és munkatársaink, de Zalaegerszeg és Zala megye lakosai is együtt tesznek a fenntartható fejlődésért a régióban" - mondta el dr. Solt Katalin, a BGF zalaegerszegi Gazdálkodási Karának dékánja a felvételi eredmények kapcsán.

A pótfelvételi eljárás során a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Kar nappali és levelező munkarendű alapképzéseire, valamint felsőfokú szakképzéseire 2013. augusztus 12-ig lehet még jelentkezni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK