2024.05.16., csütörtök - Mózes, BotondZalaegerszeg időjárása

Archivum

Vollein Ferenc kiállítása

2011. március 08. kedd, 17:38
Címkék:

Vollein Ferenc 12 éves gyermekművész „Boszorkánytánc” című önálló kiállítása március 11-ig látogatható a zalaegerszegi Apáczai ÁMK-ban. A kisfiú számára a MOL Új Európa Alapítvány Tehetségtámogató Programja biztosított lehetőséget, hogy a nagyközönség számára is bemutathassa értékes munkáit. A megnyitón Gyutai Csaba polgármester, Bogdán Marianna, a házigazda intézmény igazgatója, Echinger Attila, a MOL zalai területi vezetője és Weiner Sennyey Tibor író, költő, publicista köszöntötte a tehetséges diákot. 

 

 

zeg54.jpg

 

– Minden gyermek művész kissé, és minden művész kell, hogy őrizzen valamit a gyermeki létből. Vollein Ferenc pedig gyermekművész, akinek rajzain keresztül kapjuk meg a lehetőséget hogy újra látva lássunk – hangzottak el Weiner Sennyey Tibor köszöntő szavai, melyeket betegség miatti távollétében Bogdán Marianna tolmácsolt.

A bemutatón az elmúlt évek munkái láthatók, tájképek, mesejelenetek, a kisgyermeki látásmód hordozói és az újdimenziós képek, melyek az ifjúkor előhírnökei. Mindegyikre jellemző azonban színgazdagság és ebből áradó melegség.
– Ferike zárkózottan éli meg a világot, de lelkében sok az élmény. Alakjai mosolyognak, kedvesek, barátságosak és a nézőkre tekintők. Kívánom, hogy teljes életében ebben a varázslatos világban élhessen – köszöntötte e szavakkal az alkotót Gyutai Csaba.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK