2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hanna - Gyilkos természet

2011. augusztus 30. kedd, 20:12
Címkék:

Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona.

 

(Hanna)
 
 színes, feliratos, amerikai-angol-német akcióthriller, 111 perc, 2011
Dolby Digital


rendező: Joe Wright

író: Seth Lochhead

forgatókönyvíró: David Farr, Joe Penhall, Joe Wright
zeneszerző: Tom Rowlands, Ed Simons
operatőr: Alwin H. Kuchler
producer: Marty Adelstein, Leslie Holleran, Scott Nemes
vágó: Paul Tothill

szereplő(k):

Saoirse Ronan (Hanna)
Cate Blanchett (Marissa Wiegler)
Eric Bana (Erik Heller)
Olivia Williams (Rachel)
Michelle Dockery (False Marissa)
Tom Hollander (Isaacs)
Jessica Barden (Sophie)
Cyron Bjorn Melville
 
 {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/1.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/2.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/3.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/4.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/5.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/6.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/7.jpg{/slimbox} {slimbox album="hanna"}images/stories/programajanlo/film/2011/hanna/8.jpg{/slimbox}
 
Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona. Apja, a CIA egykori ügynöke (Eric Bana) az északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel. Amikor a férfi úgy érzi, hogy a lány felkészült, visszaküldi a civilizált világba, és egy feladatot bíz rá.

Hanna egy számára teljesen ismeretlen közegbe kerül, amit eddig csak könyvekből ismert. Nyomában a kegyetlen ügynökökkel, és egy titokzatos nővel (Cate Blanchett) a lány egyre közelebb kerül kitűzött célpontjához. Ám eközben egyre többet kénytelen megtudni saját életéről és múltjáról. Pedig, aki eleget tud a múltjáról, az megpróbálja kikövetkeztetni a jövőjét is: és ott vár a legújabb, legnagyobb meglepetés.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK