2024.04.16., kedd - CsongorZalaegerszeg időjárása

Archivum

Vidám farsangi alakoskodás

2013. február 10. vasárnap, 14:04
Címkék:

Az előző évekhez mérten kicsivel kevesebben öltöttek magukra maskarát a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesülete által 13. alkalommal szervezett Keszthelyi Karneválon, de a jelmezbe öltözők zömére most is jellemző volt a kreativitás, az ötletesség. A maskarás menet ezúttal is a hercegi pár fölvezetésével a Festetics-kastély parkjától vonult a megújult Fő-térre.

XIII. Keszthelyi Karnevál

A figyelemfelkeltést és a karneváli hangulatot megalapozandó, a 2007-ben alakult Bombatucada együttes zenész csapata mutatta meg az autentikus brazil hangszerek pezsdítő "erőritmusát".

kh-farsang 1

Mint azt Nádler Józsefné, a szervezők nevében elmondta, a karnevál az ovisokon, iskolásokon, az egyetemistákon, baráti társaságokon és nyugdíjas szervezeteken keresztül - a tavalyi kényszerszünet ellenére- is sok mindenkit megmozgatott. A több százas vendégseregnek és a Fő téren fellépőknek ezúttal fánkkal és forró teával kedveskedtek. A felvonuló jelmezeseket és az előadott rövid produkcióikat négytagú zsűri értékelte.

kh-farsang 2

Sikert arattak a hupikék törpikék, a busók, a zöld kukac, a katicák-méhecskék, a bohócok. A csoportos és egyéni nevezők részvételével zajlott télűző februári program legkreatívabb, legváltozatosabb, legötletesebb jelmezeit a Keszthely és Térsége Vállalkozói Klub felajánlásaként értékes díjakkal jutalmazták.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK