2024.04.16., kedd - CsongorZalaegerszeg időjárása

Archivum

1000 üdvözlőlap és meghívó

2016. szeptember 04. vasárnap, 00:00
Kreatív levelezési formák minden alkalomra
Aesthetic Movement          
Kiadó: Scolar            
Ár: 6995ft

 

 

Imprint kiadás, angol nyelvű oldalakat is tartalmaz!
A tömeges e-mailek és elektronikus meghívók korában egyre ritkábbak, és egyúttal egyre különlegesebbek is a kézbe vehető üdvözlőlapok.
A könyv szerkesztőihez beérkező mintákat látva az a döntés született, hogy a kötetből kimaradnak a digitális kommunikáció megjelenési formái, és kizárólag a nyomtatott üzenetekre összpontosítanak. Hiszen a nyomtatott kártyák nem csupán üzenetet közvetítenek, hanem sokszor egy adott esemény, különleges alkalom tárgyi emlékévé is válnak. Ahogyan a társadalom vizuális érzékenysége egyre nő, a designerek mindinkább törekednek arra, hogy alkotásaik kiemelkedjenek a többi közül, és megragadják a szemlélő figyelmét. Ehhez eszközök egész tárháza áll a rendelkezésükre, az egyedi ábrázolásmódtól kezdve az ötletes szövegezésen és a szokatlan anyagfelhasználáson át a különleges nyomdatechnikákig.
Az utóbbi években jelentősen eltolódott a hangsúly a kézműves alapanyagok és az egyedi nyomdatechnikák felé, és a tervezők mindezeket hatékonyan, harmonikus kapcsolatban ötvözik a profi grafikával és tipográfiával. Végül pedig fontos megemlíteni, hogy a könyvben bemutatott munkák nagy hányada használt környezetbarát, újrafeldolgozott papírt, ezzel is tükrözve a szélesebb designertársadalom általános szemléletmódját.
Az "1000 üdvözlőlap és meghívó" című kötet a tervezőgrafika legfrissebb trendjeinek keresztmetszetét mutatja be. Az itt látható anyagoknak sokszor vehetjük hasznát életünk során, szóljanak akár egy új családtag érkezéséről vagy új lakcím bejelentéséről. De találunk itt galéria-megnyitóra és esküvőre szóló meghívót, költözési értesítőt, különféle eseményekről informáló posztereket, ünnepi üdvözletet és születésnapi jókívánságokat, ajándékkísérő kártyákat és megannyi más remek ötletet.
A válogatás tanúságot tesz a design demokratizálódásáról is, hiszen a könyv oldalain egymás mellett láthatunk tömegesen gyártott és korlátozott példányszámú, kézzel rajzolt és számítógépes grafikával készült, hagyományos vagy éppen igen szokatlan nyomdatechnikai megoldásokat felhasználó munkákat.

Zala Könyvesbolt

Üzletünk Zalaegerszegen, a Kossuth Lajos utca 55. szám alatt található, s immár tíz éve áll vásárlóink rendelkezésére.


Széles választékunkba beletartoznak a szépirodalmi- ifjúsági- történelmi regények, tankönyvek, nyelvkönyvek, szótárak, ezoterikus kiadványok, valamint mesekönyvek, DVD lemezek és hangos könyvek.

Folyamatosan frissülő árukészlettel, valamint egyedi megrendelések teljesítésével tudjuk vevőkörünket bővíteni. A városon kívül élők számára is van lehetőség a kiadványok gyors kézhezvételéhez, amit postai utánvéttel tudunk biztosítani.

A rendeléseket telefonon, faxon vagy e-mailben is le lehet adni, amik a következők:
Tel.: 92/598-787, fax: 92/598-786,

Zalaegerszeg
Kossuth Lajos u. 55.
Telefon:  0692/598-787     
Mobil:    0630/6324160

e-mail: zalakonyv@t-online.hu
Nyitva tartás
Hétfő – Péntek: 830 – 17-ig. Szombat 9 – 12-ig. Vasárnap: Zárva
Kontaktszemély: Dervalicsné Tóth Szilvia 30/632-4160
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK