2024.05.19., vasárnap - Ivó, MilánZalaegerszeg időjárása

Laza Média

Ciffra Fesztivál Zalaegerszegen - Pély Barna duó

2024. április 16. kedd, 08:13

2024. április 25., csütörtök, 19.oo óra
Ciffra Fesztivál Zalaegerszegen - Pély Barna duó
Városi Hangverseny- és Kiállítóterem

Pély Barna Duó
Közreműködik: Pély Barnabás (zongora, ének), Bakó István (szaxofon)
Pély Barna immár 25 éve a magyar jazz- és könnyűzenei élet sokszínű és meghatározó muzsikusa. A hazai közönség a United zenekar tagjaként ismerhette meg, amelynek 17 évig volt frontembere, szólókarrierje építése óta pedig nevét külföldön is jegyzi a szakma. 2021-ben előadóművészeti tevékenységéért és a fiatal tehetségek támogatása érdekében végzett odaadó munkájáért Áder János a Magyar Arany Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetést adományozta neki. Énekes-zeneszerzőként a nyitottság és energikusság jellemzi, dalaiban, előadásmódjában a jazz, a blues, a rock, a soul, a funk és a pop alapvető stílusjegyeit ötvözi. Különböző formációival adott koncertjeinek műsorát új és régi, jól ismert saját dalokból, illetve feldolgozásokból állítja össze.
Ezúttal azonban még különlegesebb élménnyel ajándékozza meg a közönséget: a Petőfi-év alkalmából a költő nagy klasszikusainak megzenésítésével, könnyedén, de fajsúlyosan – ahogyan az Pély Barnához illik. Bakó István szaxofonossal Pély Barna ezúttal zongorán játszik: egy kellemes zenés estét varázsolnak az helyszínre, amelyről senki sem távozhat szellemi útravaló nélkül.
Belépő: Felnőtt jegy: 5000 Ft
Diák jegy: 1000 Ft (Diákigazolvány felmutatásával a helyszínen)
(Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető)
Jegyek kaphatók a Városi Hangverseny-és Kiállítóteremben, a Keresztury VMK-ban és az Art Moziban, valamint online a Keresztury VMK honlapján.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK