2022.08.17., szerda - JácintZalaegerszeg időjárása

Laza Média

Kispáli Félmaraton Jótékonysági futás a Szülészetért

2016. szeptember 09. péntek, 17:14

2016. szeptember 10., 10:00–22:00
 Red Hot Run Kreatív Sportszervező
Wlassics Gyula út 2., Zalaegerszeg, 8900


A Kispáli Önkormányzat fő szponzorálásával kerül megrendezésre a Zalaegerszegi Kórház Szülészeti Osztályáért egy Jótékonysági Futóverseny félmaraton távon 21,1 km egyéni, páros és 3 fős csapatok részvételével. A futóversenynek a Kispáli Önkormányzat ad otthont, mely a Foci pályáról indul és oda is érkezik vissza. 


A zalaegerszegi Decathlon Áruház szponzorálja nekünk ismét a "Rajt-Cél kaput, illetve a Rajt számokat :) Minél több résztvevőre számítunk, mert nagyszabású rendezvény révén a parkolási lehetőség is megoldott, lesz bográcsozás a befutóknak, arcfestés, zene-tánc a versenyt követően, rengeteg frissítő pont és minden, ami egy Fesztiválhoz kell ;) Szponzorok és adomány illetve tombola tárgyak felajánlását is várjuk mielőbb, mert a szponzorok reklámjait közzétesszük az összes plakátunkon, rendezvény infó oldalainkon.

A nevezési díjak július 12-ig kedvezményesen egyéni félmaraton: 3. 000,- Ft + 500,- Ft; 
páros félmaraton: 5. 000,- Ft + 1. 000,- Ft/ pár
3 fős csapat váltó: 7. 500,- Ft + 1. 500,- Ft/ csapat


Minden befutó egyedi készítésű érmet és nyakpántot kap és az első 200 nevező, aki a nevezési díjat is elutalta a Rajt-csomagban technikai pólót. Étel-ital kuponok lesznek, a Kispáli Önkormányzat jóvoltából kenyérlángos, italkák a befutóknak, bográcsgulyás és egy DJ biztosítja a rendezvényen az egész napos felhőtlen hangulatot. Lesz kürtös kalács, eszem-iszom és a verseny sztárvendége egy olyan Világbajnok Sportoló, aki miatt érdemes futni :) A rendezvény megkornázása képpen lesz egy Spátrai akadály futam is 5 km-es távon 17:00 órai kezdettel kizárólag erős idegzetűeknek és teherbíróknak, mivel ez egy akadály pályán zajlik majd... 

https://www.facebook.com/events/809124189188708/

Színvonalas és szeretetteli versenyünk lesz, ahol egy nemes cél is teret kap: a Zalaegerszegi Szülészet részére gyűjtünk és a nevezési díjak egy része az Osztályon fekvők kényelmét, komfortosabbá tételét szolgálja majd. ¦ :)

 

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK