2024.03.03., vasárnap - KornéliaZalaegerszeg időjárása

Laza Média

KOCKASHOW 2023

2023. szeptember 26. kedd, 13:02

Október 7-8. szombat-vasárnap 10.00-18.00
KOCKASHOW
Keresztury VMK

Igazi LEGO® rajongóknak!
Két nap, amikor minden a kis kockákról és Rólad szól! A 2023. évi KockaShow az előzőhöz hasonlóan nem csak élményeket ad a vendégeknek, de az élményeken túl az összeépített kocka alkotások meg is vásárolhatók.
TEREPASZTAL
Városrészletek, középkori jelenetek, Jurassic Park, Friends tengerpart, City-s jelenetek, illetve a legnagyobb terepaszt végigkíséri egy LEGO® vonat.
JÁTSZÓHÁZ
A KOCKASHOW legnagyobb játszóházai vegyes LEGO® építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer kockából építhetsz. A LEGO® Duplo szoba az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak többek között a kedvenc építőelemeikkel. A játszóház ez alkalommal is előhívja a bennünk szunnyadó építészt! A Kockashow szobájában több tízezer darab vegyes LEGO® építőelemmel találhatjuk magunkat szembe.
MOZAIKFAL
A rendezvény látogatói letehetik a LEGO® névjegyüket egy – egy építménnyel a mozaikfalra.
ÉLMÉNYÉPÍTŐ PROGRAM
A Kockapark csapata által készített zsetonos játékok felejthetetlen élményt biztosítanak kihívásaikkal a gyermekek számára, a zseton áráért pedig egy kis építményt haza is vihetnek.
BÖRZE
Idén sem maradhat el a Börze, ahol minden rajongó a kiállítók standjainál bővítheti, formálhatja LEGO® gyűjteményét. Fontos megjegyezni, hogy akár egyesével is megvásárolhatjuk bármelyik LEGO® figurát vagy alkatrészt.
TORONYHÁZ ÉPÍTÉS
Építs meg minél több toronyház szintet, és lássuk, melyik nap éri el hamarabb a toronyház a plafont!
A rendezvényen arcfestés vehető igénybe és büfé üzemel.
Helyszín: Keresztury Dezső VMK
Időpont: 2023. október 7-8. szombat-vasárnap 10.00-18.00
JEGYEK
Belépő: 1500 Ft, 2 éves kor alatt a belépés díjtalan, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető, amely kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosítja a kedvezményes belépést. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK