2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Elefánt koncert

2021. október 09. szombat, 10:18 - október 10., 00:00

Elefánt koncert

2021. október 09., szombat - 21:00

Elefánt, Keresztury Dezső VMK, koncert, VMK Caffé, Zalaegerszeg
 
Helyszín: VMK Caffé

Első stúdióalbumuk, a Vérkeringő 2013-ban jelent meg, két évvel később újabb lemezt adtak ki Gomoly címmel. Minden elnevezésű új albumukat 2017 tavaszán adták ki. A lemez nem véletlenül kapta éppen ezt a címet: szinte minden zenei stílusból, szinte minden emberi hangulatból, érzésből préseltek egy kicsit a korongba a zenekar tagjai. Legutóbbi lemezüket 2019 szeptemberében jelentették meg EL címmel.

Zenéjüket nehéz bekategorizálni: jellemző rá a lágy melankólia és a kirobbanó energikusság egyaránt, hol gipsy-punk, hol pszichedélia, hol elektronikus műfajokból derengő elemek bukkannak fel. Stílusjegyek terén nehéz megnevezni egyet, így talán a korlátok nélküliség a legfontosabb ismérvük. Ennek ellenére dalaik sajátos atmoszférát hordoznak, amit a kreatív zenei megoldások és a különleges dalszövegek tesznek igazán egyedivé.

A felszabadult alkotói légkör a koncertek hangulatára is átragad: az Elefánt zenekar együtt él közönségével, és nem kiszolgálni akarja, hanem vele együtt jól érezni magát – erre október 9-én este a VMK Caffé-ban lesz lehetőségük a rajongóknak és a zenészeknek egyaránt.

A zenekar tagjai:

Szendrői Csaba - ének
Kovács Zoltán  - billentyű
Horváth B. Ede - basszusgitár
Németh Szabolcs -  dob
Tóth András - gitár

Jegyár: elővételben 2000 Ft, a koncert napján 2500 Ft,  Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem  jegypénztárában, valamint online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók. A korábban megváltott jegyek érvényesek.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program Támogatásában valósul meg.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK