2022.06.28., kedd - Levente, IrénZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Évszázadok élő tanúi

2017. február 21. kedd, 16:57 - február 22., 00:00

- Faóriások Magyarországon - Múzeumi találkozások

Rendezvény dátum: 2017. február 21.,
17:00 - 18:00
 

Múzeumi találkozások című programsorozatunk következő időpontja február 21. (kedd) 17.00 óra, amikor Pósfai György biológus, a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Biológiai Központ Biokémiai Intézetének igazgatója a „Évszázadok élő tanúi - Faóriások Magyarországon” című előadását tartja. Valószínű övé a világ legbékésebb szenvedélye, hiszen hosszú évek óta az öreg fákat szemügyre véve GPS-szel, bozótvágóval és fényképezőgéppel felszerelve indul el rendszeres túráira.

 

Pósfai György amellett, hogy fáradhatatlanul járja az ország legeldugottabb zugait, hogy a még élő famatuzsálemek állapotát feltérképezze és felmérje, majd azt egy általa létrehozott weboldalon közkinccsé tegye, a Szegedi Biokémiai Intézetnek az igazgatója, aki speciális génsebészettel szerzett nemzetközi hírnevet.

Nagy öröm számunkra, hogy a professzor elfogadta a múzeum és az Országos Erdészeti Egyesület Zalaegerszegi Helyi Csoportja meghívását és a zalaegerszegi közönség megismerheti ennek az egyedülálló gyűjteménynek a részleteit.

Mindenkit sok szeretettel várunk az előadásra.
Göcseji Múzeum · Batthyány u. 2. 
 Zalaegerszeg, Zala 8900 · Hungary 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK