2023.03.31., péntek - ÁrpádZalaegerszeg időjárása

Programajánló

I. Zalaegerszegi Elite Challenge

2016. november 26. szombat, 09:51 - november 27., 00:00

2016. november 26., 10:00–12:00
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Petőfi Sándor utca 24., Zalaegerszeg, 8900
Az Elit Challange program az egyik legkeményebb civilek számára is elérhető, 5 napos fizikai és pszichés terheléses képzés, amely a nagy hagyományokkal bíró katonai kiképzések 
programjaihoz hasonló lebonyolítással megy végbe, fizikai és mentális megméretetésekkel rostálja a jelentkezőket. A program azoknak a civil, vagy aktív szolgálatot tevő egyéneknek szól, akik érzik magukban, és be akarják bizonyítani, képesek megfelelni az elitkatonákkal szemben támasztott minimum követelménynek!

 

Az ELITE CHALLENGE programot elvégző hallgatók nemcsak maguknak bizonyítják be, hogy a brutális fizikai és pszcihés megterhelések elvégzésével képesek egy ilyen megmérettetésen való megfelelésre, hanem egy valóban elit körbe fognak tartozni, ahol a felvarró, amit kapnak egy, olyan csapatba való tartozást jelent, ahol a bajtársiasság és a barátság a szenvedés és az akaraterő végleges határait feszegető kínok között kovácsolódott. A program a Magyar Honvédség Rohamlövész tanfolyamának kizárólag az első hetét öleli fel, öt napba sűrítve annak követelmény rendszerét és kérlelhetetlenségét.

Ez az öt nap pokoli fizikai és pszichés terhelése szolgál rostaként a képezésen, hogy valóban csak a minőség folytathassa és tartozhasson az EliteChallanget elvégzők családjába. Ennek megfelelően természetesen sokan adják fel, „csengetik ki” magukat az EliteChallange képzésről, melyen átlagban 60%-70%-os a lemorzsolódás, azonban nem ritka, hogy esetenként ez a szám eléri a 90 %-ot.


Az EC nem egy verseny. Az EC nem egy túlélő túra. Az EC nem a gyorsaságról, vagy izomerőről szól. Lehet valaki ultramaratonista, erőemelő bajnok, vagy épp harcművész bajnok, ez még önmagában itt nem elég a sikerhez. Az ELITE CHALLENGE egy gondosan összeállított, komplex, extrém fizikai és mentális terhelés, mely azokat a kulcskompetenciákat vizsgálja, amelyek alkalmassá teszik a jelölteket speciális feladatok és kihívások végrehajtására és az azoknak történő megfelelésre.

Az ELITE CHALLENGE mindenkinek szól, de csak azoknak való, akik képesek Önmagukat legyőzni, akaratukat a közösségnek alárendelni, alázatot tanúsítani az elérendő cél felé vezető úton, s társaikat önzetlenül segíteni, miközben fizikailag kitartóak, mentálisan megingathatatlanok és célorientáltságuk megtörhetetlen.

Az EC egy különleges kiválasztó program. Azokat az egyéneket választja ki a jelentkezők közül, akik, ha épp a hadseregben szolgálnának, mind emberileg, mind fizikailag megállnák a helyüket a Különleges Erőkben, egy olyan közösségben, ahol az egymás iránti bajtársiasság és hűség egy olyan kötelék, mely életünk végéig kísér minket és talán még utána is él. Mindenkiben vannak speciális képességek, azonban ezek néha csak akkor kerülnek felszínre, ha extrém körülmények között kerülnek megmérettetésre.

Programunk instrumentumként szolgál, ezen képességekkel rendelkező emberek felismerésében, s számos fejlődési és tapasztalatszerzési lehetőséget biztosít további programjai során.A kihívás adott, tedd magadévá a sikert! „

 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK