2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

JazzFiesta – Boogi Woogi

2019. augusztus 01. csütörtök, 16:36 - augusztus 02., 00:00

Helyszín: Balatongyörök, Kossuth utca – templom alatti tér

Időpont: 2019. augusztus 1., 20:00-23:00

A Kossuth utcában, a templom alatti kis téren, egy karnyújtásnyira a Balatontól rendezzük meg minden nyáron a Györöki JazzFiesta koncertsorozatot. Csütörtök esténként a jazz hangjaival telik meg a tér, miközben ragyognak ránk a csillagok.

Az este folyamán fellépnek:

Zsemlye Veronika Quartett

Zsemlye Veronika énekesnő stílusát nehéz műfaji keretek közé szorítani. Zenei világát egyszerre határozza meg a finom, visszafogott swing és a romantikus hangvétel.

Legnagyobb hatással a vokális swing előadók valamint Stacey Kent és Lara Fabian volt rá. https://www.youtube.com/watch?v=r0_msdATb7Y

MR. Firehand (Dániel balázs) – Boogi-woogi show
közreműködik Pleszkán Écska (ének)

Dániel Balázs nemcsak a legvirtuózabb magyar boogie woogie zongorista, hanem egyúttal a műfaj magyarországi nagykövete. A fiatal tehetség – művésznevén Mr. Firehand – hazai sikereihez elismert külföldi fellépések társulnak. Rendszeresen koncertezik Európa szerte, sőt már az Amerikai Egyesült Államokban is turnézott.

A Dániel Balázs Trió „negyedik” tagja Pleszkán Écska. Az énekesnő érces és dögös énekhangja kitűnő párosítás a Trió lendületes és energikus előadásmódjához. Egyedi stílus, egyedi hang, egyedi formáció! Écska különleges énekhanggal nyűgözi le közönségét, melyhez izgalmas megjelenés is társul, így garantáltan emlékezetes előadást láthat és hallhat a közönség.
https://www.youtube.com/watch?v=c6QMJcmBmZg

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK