2024.07.21., vasárnap - Dániel, DaniellaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Múzeumi Találkozások Online

2021. március 01. hétfő, 17:20 - április 01., 00:00

Minden kedves múzeumbarátunknak napfényes télutót kívánunk!

Február elején jelentkeztünk már e havi hírlevelünkkel, de szeretnénk, ha további eseményeinkről is értesülnének. Nézzük, mit kínálunk Önöknek az online térben!

Múzeumi Találkozások Online

Folytatjuk a tavaly ősszel elkezdett előadássorozatunkat a Göcseji Múzeum YouTube csatornáján. Február 18-án, csütörtökön 18.30 órakor Egy impozáns későbarokk hazai festőpálya nyitánya: Dorffmaister Türjén című előadást hallgathatják meg. Az ismertetőt Dr. Kostyál László művészettörténész, a Göcseji Múzeum igazgatója tartja.
 

MEGNÉZEM AZ ELŐADÁST


Iratkozzon fel a Göcseji Múzeum YouTube csatornájára és ne maradjon le semmiről! Amint egy új videó- vagy hanganyagot teszünk elérhetővé, azonnal értesítést kap.

FELIRATKOZOM

Kötetbemutató

A 70 éves Göcseji Múzeum elérkezett ahhoz az örömteli eseményhez, amikor megjelenik a Zalai Múzeum sorozatának 25. kiadása. A kötetet Kiss Gábor, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatója mutatja be a közönségnek. Az érvényben lévő jogszabályok miatt a bemutatót zárt ajtók mögött, de az online térben elérhető módon szervezzük. Így virtuálisan bárki részt vehet a kiadvány bemutatóján, amelyet 2021. február 23-án, kedden 15.00 órakor ezen a fórumon kísérhet figyelemmel:
 

MEGNÉZEM A KÖTETBEMUTATÓT

A Göcseji Múzeum az Instagramon

Örömmel jelentjük be, hogy a Göcseji Múzeum elindította a jelenlétét az Instagram közösségi oldalon. A fényképek és rövid videók megosztásán alapuló hálózaton nap mint nap jelentkezünk, jórészt műtárgyi fotókkal, de azt is eláruljuk, hogy személyesebb hangvételű képeket is megosztunk. Több kollégánk hobbiszinten számos látványos fényképet készít szabadidejében, és a zalai, illetve zalaegerszegi ihletésű fotográfiákat ezentúl megosztjuk Önökkel is.

 

Gyűjteményeink gyöngyszemei 2020

Önöknek is hiányzik már a kiállításlátogatás élménye? Habár személyesen még mindig nem tudjuk ezt megtenni, az online térben teljes biztonsággal. Virtuális tárlatra invitáljuk Önöket, ahol a 2020. esztendő néhány új szerzeményét mutatjuk be Önöknek. Történeti, régészet, néprajzi és képzőművészeti műtárgyakat ismerhetnek meg, amelyek a Göcseji Múzeum gyűjteményét gazdagítják, s amelyekhez érdekes történetek is tartoznak.
 

MEGNÉZEM A KIÁLLÍTÁST

Címünk: Göcseji Múzeum

Batthyány u. 2.

Irodáink ideiglenes címe: Kölcsey F. u. 2.
Zalaegerszeg, Zala 8900

Hungary

 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK