2020.10.01., csütörtök - MalvinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

"Nyitott Balaton" idén is!

2018. április 27. péntek, 10:50 - április 28., 00:00

27 május 2018
8749 Zalakaros

„Nyitott Balaton programok idén is!”

     "Pecsételd körbe a Balatont két keréken!"

„1 hónap - 2 hosszú hétvége - 13 szabadnap; Te tudod már, hogy hol töltöd tavasszal a hosszú hétvégéidet?”Idén is rengeteg program és látnivaló vár rád a Balatonon és környékén!

Pattanjon kerékpárra és tekerje körbe a Balatont tavasszal 2-3 nap, vagy akár egy hét alatt, ahogy Önnek kényelmes, közben gyűjtse a pecséteket a látogatóhelyeken, Tourinform irodákban, éttermekben és szálláshelyeken! Kóstolja végig a legjobb fagylaltokat, kávékat, borokat, barangolja végig a Balaton-part természeti kincseit, állatparkjait, kilátóit!

A program alapvető célja továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem a főszezonon kívül is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni.

Egyik fő része a "Pecsételd körbe a Balatont két keréken!" egy kerékpáros élmény- és teljesítménytúra, ami a tavaszi Nyitott Balaton programsorozat részeként a Balaton Turizmus Szövetség és a helyi TDM egyesületek által kerülnek idén is megrendezésre. A cél, hogy a résztvevők az egyes Balaton-parti turisztikai egyesületeknél és szolgáltató partnereiknél (múzeumok – attrakciók, vendéglátóhelyek, szálláshelyek) biztosított pecsételő állomások érintésével részben vagy teljesen körbekerüljék a Balatont, s ennek során pecséteket összegyűjtsenek pecsételő lapjukra vagy mobiltelefonjukra a Balaton Régióból.

A túrát elektronikus pecsételéssel is végigjárhatjuk, ebben az esetben a pecsételő pontokon kihelyezett QR kódokra kell vadásznunk, mindezt a 2018 április 27. és május 27. közötti időszakban. A túrát sikeresen teljesítők elektronikus oklevélben részesülnek és az élményen túl értékes balatoni ajándékokat is nyerhetnek...

 Zalakaros is csatlakozott szálláshelyekkel,szolgáltatókkal és programokkal!

Keress minket a honlapokon:

További információ és regisztráció: https://pecset.balatonbike.hu/a-turarol

Nyitott Balaton programok: www.nyitottbalaton.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK