2023.03.26., vasárnap - EmánuelZalaegerszeg időjárása

Programajánló

VonyArts FolkPart

2022. augusztus 26. péntek, 08:51 - augusztus 28., 00:00

VonyArts FolkPart
2022. augusztus 26. - 28.
Augusztusban kerül megrendezésre a VonyArts Folkart elnevezésű rendezvény, melynek keretében várjuk a folk-és világzene iránt érdeklődőket.

A népzene és néptánc meghonosítása Vonyarcvashegyen már több éves projekt. Évek óta nagy sikerrel rendezik meg a VonyArt’s Folkpart nevű népzenei és néptánc tábort, világzenei fesztivál augusztus végén.

A település egyik legaktívabb közössége a Balaton Art Alkotóközösség. A főként a képzőművészeteket kedvelő és alkotó csoport tajai amatőr festők, fotósok, goblein készítők és fafaragók. A fesztivál alkalmával minden korosztály számára kínálunk programokat képzőművészet, népzene, néptánc ás színház műfajokban.

Időpont: 2022.08.26-28.

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK