2023.12.03., vasárnap - FerencZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

11-es döntött

2021. február 08. hétfő, 09:55
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, ZTE
ZTE FC – Puskás Akadémia 2-1 (0-0)

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg (zártkapus találkozó). Jv.: Karakó (Garai, Bornemissza).
ZTE: Gyurján – Lesjak, Szépe, Bobál D. – Száthó (Szalay D. 88. p.), Szankovics (Koszta 88. p.), Tajti, Bedi, Gergényi (Favorov 46. p.) – Könyves, Futács (Zimonyi 59. p.). Megbízott edző: Makra Zsolt.
Puskás: Tóth – Szolnoki,  Joao Nunes, Spandler, Nagy Zs. – Kiss T., Plsek (Komáromi 88. p.),  Slagveer (Corbu 88. p.) – Knezevic (Meisner 89. p.),  Urblik (Van Niff 71. p.), Mance (Baluta 71. p.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt.
Gólszerzők: Lesjak (57. p.), illetve Knezevic (46. p., 82. p.).
Kiállítva: Bobál D. (90. p.)

Boér Gábor, a ZTE vezetőedzője sárga lapos figyelmeztetései miatt nem ülhetett le a ZTE kispadjára, helyette segítője Makra Zsolt irányított.
A három védővel játszó ZTE ellen a széleken igyekezet támadást vezetni a vendégcsapat. A beadásaik pontatlanok voltak. A Puskás birtokolta többet a labdát kisebb helyzetei adódtak, amelyek kimaradtak. A ZTE-nek mindössze egy lehetősége akadt, Tóth kifutva tisztázott. Az első félidőben a két kapusnak nem akadt védeni valója. Fordulás után gyorsan megszerezte a vezetést a Puskás. Knezevicet tisztán hagyták, biztosan lőtt a hálóba, 0-1. A vezető gólja után visszahúzódott a vendégcsapat saját térfelére. A ZTE átvette az irányítást, és Lesjak találatával megérdemelten egyenlített, 1-1. A ZTE megszerezhette volna a vezetést Könyves, és Zimonyi hibázott nagy helyzetben. A hajrában erősen vitatható 11-essel megszerezte a győztes gólt a vendégcsapat. Igaz Bedi kezét érte a labda, de a zalai játékossal előtte szabálytalankodtak, kifelé jár volna szabadrúgás. Helyette 11-es- Knezevic büntetőjét kifogta Gyurján, de a kipattanó labdát már a hálóba lőtte a vendégjátékos, 1-2. A hajrában még Bobált állította ki a játékvezető.
Ezúttal jól küzdött, és viszonylag jól játszott a ZTE, nem érdemelt vereséget.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK