2021.01.24., vasárnap - TimótZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A Bobál testvérek döntöttek

2020. június 08. hétfő, 17:29
Szerző: B.I.
Címkék:
ZTE FC - Puskás Akadémia FC 2-0 (0-0). NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg néző. Jv.: Vad II. (Vígh-Tarsonyi, Lémon, Bognár, Szilasi). Gólszerzők: Bobál G. (46. p.), Bobál D. (85. p.).

ZTE: Demjén - Bolla, Lesjak, Szépe, Tamás K. – Babati (Bedi 59. p.), Böle (Ostrek 84. p.), Mitrovics (Kocsis 81. p.), Katanec  - Radó (Ikoba 84. p.), Bobál G. (Bobál D. 84. p.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Puskás Akadémia: Tóth B -  Radics,  Meisser,  Spandel, Nagy Zs. -  Ulbrik (Deutsch 76. p.), Slagveer (Sós 46. p.),  Plsek (Favorov 57. p.) -  Gyurcsó, Knezevic,  Vanecek (Mebrathe 46. p.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

A sérültek közül a ZTE-ből egyedül Bedi gyógyult fel, de ő is a kispadra került.

 ZTE helyzettel indult  a találkozó, Bobál G-től pattant el a labda kecsegtető helyzetben. A másik oldalon Demjén tisztázott. Rövid időre fölénybe kerültek a vendégek, sorra rúgták a szögleteket, eredménytelenül.  Kiegyenlítetté vált a találkozó, mindkét csapat nagyon ügyelt a védekezésére, így kevés helyzet alakult ki. Radó lövését védte bravúrral Tóth, Böle lőtt fölé egy szabadrúgást.  A  másik oldalon Gyurcsó elöl tisztázott bravúrral Demjén.  A második félidőt remekül kezdte  a ZTE. Labdaszerzés után Bobál G. bombázott a jobb felső sarokba, 1-0. Rákapcsoltak a vendégek, feladták addigi harcmodorukat. A ZTE egy szűk negyedórára beszorult, ekkor  több lehetősége akadt a Puskásnak A legnagyobbat Gyurcsó hagyta ki, lövés helyett passzolt, a ZTE védők mentettek. A zalai csapat visszavette  a kezdeményezést, többször veszélyeztette a vendégek kapuját. A hajrában Böle szabadrúgását Bobál D.  fejelte  a bal alsó sarokba, 2-0.

A ZTE ezúttal is fegyelmezetten, taktikusan játszott. A jó erőkből álló Puskás Akadémiára a mérkőzés döntő részében rákényszerítette akaratát és megérdemelten szerzett újabb három pontot.

Értékelés:

Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője: - Nagyot küzdöttek a játékosaim. Megérdemelten győztünk, mivel valamivel több helyzetünk volt az ellenfélnél.

Hornyák Zsolt, a PAFC vezetőedzője: - Ha az első félidőben Gyurcsó helyzete bemegy, meglehetett volna a győzelmünk. Ehhez képest a második félidőben Nagy Zsolt egyéni hibájából hátrányba kerültünk, a középpályán pedig sok labdát vesztettünk.

Bobál Dávid, a ZTE játékosa: -  Böle Lukács remekül ívelte be a labdát, egy dolgom volt csak, pontosan fejelni.  Fontos győzelmet arattunk, de nem dőlünk hátra, igyekszünk minél több pontot szerezni, hogy a bajnokság végén a bentmaradást ünnepeljük.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK