2024.04.22., hétfő - Csilla, NoémiZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A Mi Hazánk egyedül indul Zalaegerszegen

2024. március 20. szerda, 19:32
Szerző: Vadas Zsuzsa
A Mi Hazánk Mozgalom zalaegerszegi szervezete bemutatta polgármesterjelöltjét és a 12 választókerületi jelöltet. A sajtótájékoztatón Kiss Ferenc, a vármegyei Mi Hazánk Mozgalom elnöke és Farkas Attila, városi elnök ismertette a részleteket.

Elhangzott, minden választókerületben indítanak jelöltet, akik más-más szakmát képviselnek, de a többségük vállalkozó. Két orvos is van közöttük, ezt azt jelzi, hogy  számukra nagyon fontos az egészségügy, ezért kell a csapatban két ehhez jól értő ember. Kiss Ferenc utalt arra, hogy sok segítőjük és támogatójuk van a városban, de egzisztenciális okok miatt féltek elvállalni a képviselőjelöltséget. Többen vissza is mondták. Konstruktív ellenzéknek vallják a szervezetüket, aki nem megdönteni, hanem leváltani szeretné a kormányt. A normalitást tartják a legfontosabbnak, és a városért igazán tenni akaró embereket szeretnének bejuttatni a közgyűlésbe. Úgy érzi egy elöregedő város helyett, a fiatalok városának kellene lennie Zalaegerszegnek, ahová visszajönnek felsőfokú tanulmányaik után a fiatalok. 

Farkas Attila azt hangsúlyozta, hogy a multinacionális cégek támogatása helyett a helyi kis-és középvállalkozásokat kellene támogatni, hogy fejlődni tudjanak, és megfelelő bért adni a dolgozóiknak. Ezt követően ismertették a képviselői listát.

Az 1-es választókerületben Tuboly Ferenc Tamás gépésztechnikus indul, a 2-es vk. jelöltje Gál András gépkocsivezető, a 3-as vk-ban dr. Kemes-Teleki Noémi sebész szakorvos, a 4-esben  Farkas Gábor informatikus,  az 5-ösben Kiss Zoltán Ferenc kommunikációs szakember, a 6-osban Reman Ervin Razvan üzletvezető, a 7-esben Kocza Zsolt Józsefné üzemeltetési területvezető, a 8-asban Farkas -Dittmajer Andrea óvodapedagógus, a 9-esben Takáts Pál gépésztechnikus, a 10-esben Kiss Ferenc közgazdász, a 11-esben Kocza Zsolt József termelésirányító, a 12-es választókerületben pedig dr. Matyijcsik Sándor traumatológus szakorvos indul.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK