2024.04.22., hétfő - Csilla, NoémiZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A ZTE kiütötte a Puskást

2021. április 26. hétfő, 08:01
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, ZTE
Puskás Akadémia – ZTE FC 1-4 (1-1)

NB I-es labdarúgó mérkőzés (zártkapus találkozó). Felcsút. Jv.: Solymosi ( Végh-Tarsonyi, Szert).
Puskás A.: Tóth B. – Nunes, Nagy Zs., Spandler, Deutsch – Komáromi (Mance 82. p.), Ulbrik, Kiss – Corbu (Westen 82. p.), Baluta, Géresi (Knezevic 75. p.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt.
ZTE: Demjén – Szépe, Kálnoki-Kis, Bobál D., Gergényi –Favorov, Sankovics, Babati (Vass 62. p.), Szánthó – Koszta (Futács 74. p.), Zimonyi (Tajti 56. p.). Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Komáromi (10. p.), illetve Favorov 13. p.), Tajti (75. p.), Futács (88. p., 92. p.),

Lendületesen kezdett a hazai csapat beszorította a ZTE-t. A fölénynek gyorsan meglett az eredménye. A 10. percben Komáromira nem léptek ki a ZTE játékosai, könnyedén bombázott 20 méterről a kapuba, 1-0 A zalaiak szerencséjére gyorsan jött az egyenlítés.  A 13. percben Zimonyi adott remek passzt Favorovnak, aki biztosan lőtt a kapuba, 1-1. A gól után átvette az irányítást a vendégcsapat, egy jó húsz percen át. Gólhelyzeteik is adódtak, Koszta kettőt, Babati egyet hagyott ki. A félidő hajrájában. Eladott labda után gyors hazai kontra végén kapufát lőtt a Puskás. Fordulás után beszorította ellenfelét a hazai csapat, a zalaiak jól védekeztek. A találkozó hajrájára beállt Futács, aki csodát tett. Elsőként beadását a 75. percben Tajti lőtte a jobb felső sarokba, 1-2. Kinyílt a hazai csapat küzdött az egyenlítésért, de bánta. A 88. percben Futács kapott remek labdát, és a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba, 1-3. Ezzel nem volt vége a Futács parádénak. A 92. percben közelről pörgetett a kapuba, 1-4.
A ZTE igyekezett végig jól védekezni, ami kis szerencsével sikerült. Futács pedig beállása után eldöntötte a mérkőzést.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK