2024.05.28., kedd - Emil, CsanádZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Átvette megbízólevelét Vigh László

2022. április 20. szerda, 10:18
Szerző: V.Zs., Fotó: S.P.
Országgyűlési képviselői megbízólevelét vette át a sajtó képviselői előtt Vigh László, aki az ötödik ciklusát kezdi a Parlamentben.

A városházán megtartott eseményen dr. Kelemen Péter a Zala 1-es választókerület választási bizottságának elnökhelyettese a voksolás eredményéről számolt be. Mint elhangzott, 74 913 választásra jogosult állampolgár közül 55 753 fő adta le szavazatát, ebből 54 894 volt érvényes. Vigh László 31 178 szavazatot kapott, ami közel 58 százaléknak felel meg. Így a három zalai körzet közül ő kapta a legtöbb szavazatot.

Vigh László megköszönte a bizalmat és a több mint 700 aktivista segítségét, akik a kampány alatt rengeteget dolgoztak, és segítették a munkáját. 

- Óriási megtiszteltetés és óriási felelősség is a parlamenti munka, amely során képviselem a zalaiak érdekeit – mondta. - Az a lényeg, hogy mit tudunk tenni azért, hogy az emberek boldogulását segítsük. Az eredmény és a bizalom, amit kaptam azt jelenti, hogy az emberek értékelték az elvégzett munkát, az erőfeszítéseket. De ez még csak a kezdet, - utalt a Zalaegerszeg fejlődésére – folytatni fogjuk, amit elkezdtünk, sok feladat vár még ránk. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK