2018.06.22., péntek - PaulinaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Az ellenfél jobban akarta a győzelmet

2017. október 09. hétfő, 07:34
Szerző: B. I.
ZTE FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0-2 (0-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1085 néző. Jv.: Barna. Gólszerzők: Pekár (11-esből 45. p.), Dragóner (94.p.). Kiállítva: Fujsz (67.p.), Babati (93. p.), mindkettő ZTE.

ZTE: Szappanos - Nagy G. (Kertész 73. p.), Forgács, Koszó, Szabó - Babati, Ágoston (Végh 74. p.), Dubek (Balázs 65. p.), Nagy T. -Fujsz, Vernes. Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Mindkét csapat NB I-es álmokat dédelgetett a bajnokság elején, s mindketten rosszul kezdték a bajnokságot.  

Vendég helyzettel indult a mérkőzés, de Szappanos bravúrral védett. A ZTE nehezen jutott el a Nyíregyháza kapujáig, a vendégek ugyanis letámadtak. Babati villanásai és kapufája jelentett némi veszélyt. Az első félidő hajrájában egy vitatható 11-es után szerezte meg a vezetést a vendégcsapat. Szünet után egy agilisabb ZTE lépett pályára, de játéka nem javult fel. Helyzetei adódtak, de kimaradtak. Fujsz kiállítása a legrosszabbkor jött. Utána is ment előre  a zalai csapat, de eredmény nélkül. A  hajrában még kiállították Babatit, majd jött egy újabb vendég gól, ami már nem osztott, nem szorzott.

A ZTE játéka ezúttal is elmaradt a kívánatos szinttől. A támadások továbbra sem voltak hatékonyak, kevés a mozgással párosultak.

Értékelés:

Zoran Szpisljak, a ZTE vezetőedzője: - A 11-est nem vitatom, de  a szabályokat nem mindig alkalmazta jól a játékvezető. A Nyíregyháza élt lehetőségeivel és megnyerte  a mérkőzést.

Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza vezetőedzője: - Nagy taktikai csata folyt a pályán, mindkét oldalon akadtak helyzetek, mi jobban akartuk a győzelmet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK